Taurine voor depressie

July 24

Taurine is een aminozuur dat uw lichaam uit twee andere aminozuren produceert: methione en cysteïne. Allerlei belangrijke gezondheid processen is afhankelijk van taurine, met inbegrip van cholesterol en bloedsuiker controle en zenuwstelsel verordening. Taurine is aanwezig in hoge concentraties in de hersenen. De resultaten van het onderzoek voor een mogelijke rol weggelegd voor taurine bij het beheer van depressie blijven verdeeld.

Taurine vs. Beta-Alanine

Taurine toonden een anti-depressivum activiteit terwijl bèta-alanine---een aminozuur dat taurine vervoer remt---toonden een anti-angst-activiteit in een studie uitgevoerd door het laboratorium van de verordening in de stofwisseling en gedrag, Graduate School van Bioresource en Bioenvironmental wetenschappen, Universiteit van Kyushu, Japan. In het onderzoek op laboratoriumdieren diëten aangevuld met 22.5 mmol per kg voedsel heeft geleid tot aanzienlijk meer tijd besteed actief bewegen en minder tijd besteed immobiel. Dieren die de bèta-alanine-aangevuld diëten meer tijd doorgebracht in de open gebieden en minder tijd op zoek naar natuurgebieden gesloten-off in een doolhof van de experimentele opstelling, een indicatie van lagere niveaus van angst. De studie werd gepubliceerd in de juli 2010 nummer van het tijdschrift "Aminozuren."

Ineffectief

Taurine toonde geen anti-depressie activiteit in laboratoriumdieren in een studie onderzoekers uitgevoerd aan de Universiteit van Minnesota, College of Pharmacy, Duluth, en gepubliceerd in 2008 de kwestie van de "Israëlische tijdschrift voor Psychiatrie en verwante wetenschappen." Wijzigingen in de taurine niveaus zijn geassocieerd met bepaalde psychiatrische aandoeningen en bepaalde anti-depressivum drugs invloed op taurine niveaus. Echter, suppletie met het aminozuur deed niet meetbaar verminderen depressie-achtig gedrag op de niveaus die getest in deze studie. De onderzoekers aangespoord voorzichtig ten aanzien van claims van de fabrikant voor taurine als een stimulerend middel.

Twijfelachtige vereniging

Een studie uitgevoerd door het Department of Food en voeding, Inha Universiteit, Korea, vond geen verschil in de inname van taurine tussen depressief en niet-depressief studenten. Onderzoekers geëvalueerd diëten van de deelnemers over een drie-daagse periode, met inbegrip van twee weekdagen en één weekenddag. Resultaten toonde gemiddelde dagelijkse taurine inname van 89.1 mg in de depressief groep en 88.0 mg in de controlegroep. Depressief deelnemers had echter aanzienlijk lagere inname van vitamine A, beta-caroteen, vitamine C, foliumzuur en vezels dan niet-depressief controles. Scores op eetgewoonten, zoals regelmatigheid van etenstijden, diversiteit van voedsel geconsumeerd en voldoende eiwit consumptie waren ook lager in de depressief groep. De studie werd gepubliceerd in augustus 2010 de kwestie van de "Journal of biomedische wetenschap."

Depressie en ontsteking

Patiënten met een ernstige depressie de neiging om hoge taurine in hun lymfocyten, volgens een studie uitgevoerd op de Laboratorio de Neuroquímica, Centro de Biofísica y Bioquímica, Instituto Venezolano de Investigaciones Scientifics, Caracas, Venezuela, en gepubliceerd in de 2009 nummer van het tijdschrift "Advances in experimentele geneeskunde en biologie." De onderzoekers opgemerkt dat taurine fungeert als een antioxidant en anti-inflammatoire agent in lymfocyten. Wanneer patiënten in de studie werden behandeld met een anti-depressie medicatie, de taurine niveaus in hun lymfocyten daalde, impliceert potentiële anti-inflammatoire effecten van de drug van de anti-depressivum gebruikt in de studie. Ontsteking heeft gevonden een oorzakelijke factor in de ontwikkeling van depressie, volgens een studie op de afdeling Psychiatrie, Vanderbilt University School of Medicine, Nashville (Tennessee), en gepubliceerd in de editie van 2011 van het tijdschrift "Dialogen in klinische neurowetenschappen."


gerelateerde artikelen