Begin uitoefening gewichtsverlies programma's voor kinderen thuis

November 29

Begin uitoefening gewichtsverlies programma's voor kinderen thuis

Jeugd gewichtsproblemen geworden een steeds vaker voorkomende probleem in de Verenigde Staten, met het nationaal centrum voor preventie van chronische ziekten en gezondheidsbevordering melden dat, vanaf 2008, bijna 20% van de kinderen ouder 6 tot en met 11 en 18% van de 12 tot en met 19 zijn zwaarlijvig. Oefening is cruciaal voor het helpen van kinderen afvallen en fitter worden, en het hoeft niet te leiden tot een sportschool of een ingewikkelde sport-team schema. U kunt uw kind meer actief zijn en afvallen door middel van een leuke, eenvoudige oefening program recht in uw eigen huis.

Lichamelijke activiteiten

Stap 1

Omvatten ten minste 60 minuten van lichaamsbeweging in de dagelijkse routine van uw kinderen, de Centers for Disease Control and Preventio adviseren. Start door het verhogen van actieve spelen, hetzij binnen of buiten. Activiteiten en de spellen zoals tag, Hinkelspel, kite-vliegen, zelfs van stoelendans. Plezier maken Spelen vangen. Maak een hindernissenparcours voor kinderen om te rennen en springen, met plastic kegels, hula hoops, sprong touwen en andere huishoudelijke speelgoed. Voor oudere kinderen, moedig activiteiten zoals springtouw, dansen, tuinieren en wandelen.

Stap 2

Aanmoedigen van gestructureerde oefening naast actief spelen. Probeer dans en oefenen dvd's gemaakt alleen voor kinderen, waarvan vele beschikbaar voor check-out bij uw lokale openbare bibliotheek zijn. Nemen een of twee van deze per week in de planning van uw kinderen voor meer fysieke activiteit en calorie-verbranding.

Stap 3

Begin uitoefening gewichtsverlies programma's voor kinderen thuis

Model fysieke fitheid. Moedig uw kinderen te zijn actiever en passen door de uitoefening van en wezen actieve zelf. Join hun actieve at Home games, plan calorie-verbranding familie activiteiten zoals wandelingen en fiets rijdt, en dansen mee op hoog-energetische kids muziek.

Stap 4

Leer uw kinderen eenvoudige-krachttraining bewegingen. De American Council on Exercise meldt dat krachttraining bouwt spieren, dat verhoogt de stofwisseling en verbrandt meer calorie├źn. Gebruik hand-held gewichten of gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen zoals blikken van voedsel of water flessen biceps krullen, schouder werpt en squats.

Tips

  • Voordat uw kind elk gewicht-verlies of oefening programma begint, Raadpleeg een kinderarts om goedkeuring voor oefening en bespreken van een gezonde gewichtsverlies doel.

Wat die u nodig hebt

  • Sportschoenen
  • Sportieve kleding (optioneel)
  • Toegang tot de uitoefening apparatuur, at Home oefening DVD's en/of buitenruimte
  • Speelgoed voor kinderen zoals bal, hoelahoep, springen touw, kite en plastic kegels
  • Hand-held gewichten of huishoudelijke artikelen te worden gebruikt als gewichten (ingeblikte goederen, flessen water en dergelijke)

gerelateerde artikelen