Magnesium olie gebruik

December 22

Overzicht

Magnesium olie is een term voor een mengsel van een zeer verzadigde oplossing van magnesiumchloride in water, die een structuur die vergelijkbaar is met olie heeft. Als een bron van magnesium, kan magnesium olie helpen verminderen van pijn van artritis en osteoporose, evenals de effecten van veroudering. De meest effectieve manier om de verhoging van de algehele magnesium niveaus in je lichaam is magnesium olie toepassen op uw huid, volgens Magnesoothe.com. Echter net als bij alle aanvullingen, Raadpleeg een gezondheidswerker voordat het gebruik van magnesium olie.

Veroudering voordelen

Volgens «««Centerforaging.com, tussen de 80 en 90 procent van de Amerikanen krijgen niet hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium uit hun dieet. Een tekort aan magnesium als je leeftijd kan leiden tot verkalking in de nieren, blaas en gewrichten. De invoering van extra magnesium in uw dieet uit magnesium olie kan instemmen met de gezondheid van de botten en tanden, die als je leeftijd verslechteren. Andere voorwaarden die met de leeftijd, zoals slechte circulatie en aandoeningen van de klieren komen, kunnen geholpen worden met voldoende inname van magnesium olie. Meer bewijs nodig is voordat magnesium olie een beproefde remedie voor om het even welk van deze symptomen van veroudering is.

Artritis

Magnesium olie kan sooth artritis door het ontspannen van de spieren in de artritis gewrichten. Ter verlichting van artritis pijn, kunt u nemen magnesium olie mondeling als een verdund mengsel, of wrijf het over de huid rond het gewricht. Als je een gevoelige huid hebt, moet u de olie met water vóór de actuele toepassing Verdun. U kunt maximaal 600 mg per dag van magnesium olie, in afzonderlijke doses met maaltijden, om artritis pijn te verlichten. Als u lage bloeddruk hebt, moet u pas 300 mg per dag.

Osteoporose

Osteoporose is een ziekte die voornamelijk senioren, vooral vrouwen effecten. Hebt u van osteoporose, zijn uw heupen, rug en polsen zeer gevoelig voor pauzes en fracturen als gevolg van een verlies van de botdichtheid. Zelfs als u zijn niet gediagnosticeerd met osteoporose, magnesium olie positieve gevolgen kan hebben, hebt u een laag bot massa. Magnesium olie kan fungeren als een buffer tegen diëten met hoge zuurgraad, evenals vervangen voor een gebrek aan calcium in de botten.


gerelateerde artikelen