Bakpoeder Vergif Luur behandeling

January 26

Bakpoeder Vergif Luur behandeling

De poison ivy plant kan worden gevonden in vele delen van de Verenigde Staten; ongeveer de helft van de bevolking zal hebben van een allergische reactie of een uitslag bij blootstelling ontwikkelen. Volgens «««Familydoctor.org veroorzaakt de olie urushiol, die is opgenomen in de bladeren van de plant poison ivy, de uitslag en allergische reactie in de meeste mensen. Gelukkig, baking soda is een van de meest beschikbaar en kosten bewuste manieren om hulp van de vervelende symptomen van poison ivy huiduitslag.

Symptomen

De symptomen van een Vergif Luur uitslag zal ontwikkelen ongeveer één tot twee dagen na blootstelling. Volgens de Mayo Clinic, kunnen de symptomen omvatten, roodheid, jeuk, zwelling en blaren. De omvang van de symptomen hangt af van het niveau van de contactpersoon die u had met de plant of met persoonlijke items die werden blootgesteld aan urushiol. Bijvoorbeeld, als uw kleding kwam in contact met de poison ivy planten, kan u een uitslag niet alleen waar je de rechtstreekse blootstelling aan de plant, maar ook over het delen van uw lichaam die waren ook in contact met uw kleding moest ontwikkelen.

Baking Soda gebruikt

Baking soda is een chemische verbinding die talrijke toepassingen voor huis en persoonlijke verzorging heeft. Het kan worden gebruikt als een antacidum, als een luchtverfrisser voor uw koelkast, als een geur-absorber voor huisdier beddengoed, en zelfs om schoon te morsen olie van uw auto. Baking soda is ook bedoeld als natriumbicarbonaat of koeksoda. Het is nuttig bij de behandeling van de symptomen die corresponderen met de poison ivy, eikengif en gif sumak.

Met behulp van bicarbonaat in het bad

Zodra u de symptomen van Vergif Luur hebben ontwikkeld, kunnen ze duren ongeveer drie weken. Gedurende deze tijd, zal je waarschijnlijk wel bereid zijn te doen om te stoppen met de jeuk. Een van de beste manieren om te verlichten jeuk van poison ivy is te nemen een warm bad waarin je een kopje zuiveringszout hebben opgelost. Laat het geïrriteerde gebied te doorweken volledig voor ongeveer 20 minuten tot een half uur.

Baking Soda plakken

Baking soda wordt meestal gebruikt bij de behandeling van Vergif Luur pastavormig. U kunt Maak een pasta van drie delen baking soda en één deel water en toepassen rechtstreeks naar gebieden van de huid beïnvloed door poison ivy. Je moet toestaan dat de pasta helemaal droog en niet onmiddellijk verwijderen de poeder dat blijft. Dit moet het verlichten van de symptomen van jeuk en zwelling.

Baking Soda Compress

Baking soda kan ook gebruikt worden op een kompres. Geniet van een gezicht doek, wassen doek of andere handdoek gemaakt van zachte vezels in water. Dompel de doek in baking soda en houden over het getroffen gebied voor onmiddellijke verlichting van de symptomen.


gerelateerde artikelen