Ouderlijke invloed op Dating

January 21

Zodra een tiener begint te daten, het kan leiden tot angst voor ouders. Een eerste date is een mijlpaal voor een tiener, maar het komt met de toegevoegde druk voor die het kind moet voorbereiden. De Centers for Disease Control and Prevention website meldt dat de blootstelling aan het daten van geweld als een tiener het risico van geestelijke gezondheidsproblemen in de volwassenheid verhoogt. Ouders moeten een positieve invloed uitoefenen op hun tieners, zoals dit hen helpen zal ontwikkelen van gezonde verhoudingen voor de rest van hun leven.

Stel grenzen

Stellen meteen dating regels en ervoor te zorgen dat uw tiener zich bewust van hen is. Beginnen met het instellen van de leeftijd waarop uw tiener met daten beginnen kunt. De American Academy of Pediatrics' HealthyChildren.org suggereert dat solo dating begint op leeftijd 16, hoewel u het nummer kunt aanpassen op basis van het niveau van de rijpheid van het kind. Andere regels kunnen bestaan uit een groep beleid, richtsnoeren over waar het kind kan gaan op een datum, de leeftijd van de potentiële vrijers en een vooraf vastgestelde avondklok daten.

Identificeren van de redenen voor de regels

Bij het ontwikkelen van dating regels, bespreek ze met het kind. Leer het kind over de risico's die met onveilige dating, zoals datum verkrachting, huiselijk geweld en groepsdruk. Volgens het CDC, ongeveer 10 procent van alle teenage relaties betrekking hebben op één of andere soort fysiek geweld van een partner, dus het is belangrijk dat ouders alle risico's voor hun tienerjaren communiceren alvorens deze tot nu toe. De meer de tiener weet over deze potentiële risico's, hoe beter hij zal worden als hij aan het hoofd van die in de daterende wereld.

Communiceren

Blijven spreken met je kind over haar dating gewoonten tijdens haar tienerjaren. Ontdek wie ze aan het daten is en een inspanning om te voldoen aan haar datum vroeg in de relatie. Maak een poging om te voldoen aan haar datum van ouders, ook als dit u extra informatie over hun dating gewoonten geeft. Terwijl u hoeft niet te voeren uw tiener rond de stad, te weten waar ze is helemaal keer gemakkelijker te houden van haar veilige zodra ze begint met romantische relaties.

Samenwerken

Beletten niet uw tiener gaande datums geheel, als hij zeker zal gaan achter je rug zodra hij belangstelling voor daten heeft. In plaats daarvan, praat met uw tiener over de risico's en ervoor te zorgen dat hij beschikt over de juiste informatie. Samen met de tiener maakt het makkelijker voor u ter bevordering van veilig gedrag, in plaats van te proberen om te voorkomen dat hem helemaal daten. HealthyChildren.org beveelt aan dat u alleen in een tiener relatie bemoeien als wordt het beledigende of zeer ongezond voor hem.


gerelateerde artikelen