Hoeveel gewicht kan je verliezen voordat uw lichaam begint te sluiten naar beneden?

June 27

Geen vaste formule kunt beoordelen hoeveel gewicht je voordat je lichaam verliezen kunt begint af te sluiten, maar er zijn manieren om te vertellen als u in die richting worden geleid. Tekenen van gevaar wordt geleidelijk aan opduiken omdat zelfs de meest voedingswaarde beroofd en ondergewicht lichaam niet waas allemaal tegelijk dicht zal. Honger in plaats daarvan gebeurt in fasen, met de laatste fase wordt dood.

Dood

Dood is het uiteindelijke resultaat van het ontnemen van je lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft om te functioneren. Deze compleet afsluiten van het lichaam komt niet na een bepaalde mate van gewichtsverlies, hoewel Encyclopedia.com dat kunt u maximaal 50 procent van je lichaamsgewicht verliezen tijdens het honger merkt voordat je sterft. Als je lichaam absoluut geen voedingsstoffen ontvangen en overgaat naar de status van de volledige honger, kun je je lichaam af te sluiten binnen 8 tot 12 weken verwachten.

Gezond gewicht

Handhaven van een gezond gewicht zorgt u ervoor dat uw lichaam functioneren op zijn optimale niveau. Uw gezond gewicht is gebaseerd op een vergelijking van uw hoogte om uw gewicht te beoordelen uw body mass index of BMI. Gezonde gewichten zijn mensen met een BMI van 18,5 tot 24,9, terwijl een ongezond gewicht iets minder dan 18,5 procent is. Een ongezond gewicht voor een 5'8 "persoon, bijvoorbeeld, zou om het even wat onder 122 lbs. dompelen onder het gezonde gewicht voor uw hoogte kan kick off van een aantal symptomen die duiden op je lichaam krijgt niet de voedingsstoffen die het nodig heeft en kan uiteindelijk stilgelegd vanwege het.

Symptomen van honger

Chronische diarree, bloedarmoede en een verminderde seksuele drang immuundeficiƫntie zijn symptomen van honger. Je hart, longen, voortplanting en andere vitale organen ook beginnen te krimpen en geleidelijk stoppen met functioneren. Je spieren ook krimpen, waardoor je zwakker, en uw lichaamstemperatuur daalt, waardoor je gevoelig voor koude. U verliest uw vermogen om te concentreren en prikkelbaar kan worden. Omdat uw lichaam is niet langer het produceren van spijsvertering zuur, verliest u ook uw vermogen om voedsel te verteren. Uw maag of andere lichamelijke gebieden kunnen opzwellen van vocht onder de huid opgesloten. Tijdens de laatste stadia van honger bent u waarschijnlijk ervaren spierpijn, een onregelmatige hartslag, convulsies en hallucinaties.

Symptomen van ondervoeding

Voordat de symptomen van honger worden weergegeven, kunt u vertonen symptomen van ondervoeding. Deze symptomen, zoals anorexia nervosa, komen vaak voor bij mensen die lijden aan eetstoornissen en kunnen dienen als een waarschuwing dat uw lichaam krijgt niet de voedingsstoffen die het nodig heeft. De symptomen zijn duizeligheid, flauwvallen, buikpijn, obstipatie en een onregelmatige menstruatie cycle of compleet verlies van de menstruatie. Droge huid, lage bloeddruk en uitdroging zijn andere symptomen. Je lichaam kan worden bedekt met een zachte, donzige haren genaamd lanugo. Als de symptomen van honger, kunt u ook een onregelmatige hartslag en extreme gevoeligheid voor koude ervaren.


gerelateerde artikelen