Constante droge keel

June 18

Constante droge keel

Een constante droge keel kan worden vervelend, vooral wanneer u hebt last van het voor een tijdje. Een aantal dingen kan leiden tot een constante droge keel. Moet u wellicht te maken van verscheidene bezoeken met uw arts de precieze oorzaak te vinden. Ook kan je bepaalde dingen voor het verlichten van een voortdurend droge keel thuis voor het plannen van een afspraak met uw arts.

Functies

Opeens ziet u dat uw keel droog is, maar niets wat die je doen het verlicht. Moet u wellicht andere aandoeningen die gepaard gaan met een droge keel, zoals een hoest. U kan de behoefte voelen om constant Schakel je keel of drinken extra vloeistoffen om te helpen herstellen van vocht.

Oorzaken

Aandoeningen zoals slaap apneu, een chronische hoest of laryngitis kunnen allemaal leiden tot een droge keel. Irriterende stoffen zoals sigarettenrook, allergenen en agressieve chemische dampen kunnen je keel worden droog, vooral als u constante blootstelling aan deze irritaties veroorzaken. Gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD, kan ook leiden tot je keel worden voortdurend droog, volgens de journal "American Family Physicians." GERD is een aandoening die zure regurgitatie en maagzuur veroorzaakt.

Preventie/oplossing

Vermijd harde chemische dampen en sigarettenrook als ze de daders van uw droge keel. Als u lijdt aan een chronische hoest, kan uw arts als u een virale of bacteriƫle infectie van de luchtwegen hebt en adviseren van een passende behandelplan identificeren. Slaap Apneu heeft verschillende behandelingsopties, variƫrend van chirurgie bij een eenvoudige mondstuk die je dragen tijdens het slapen om te voorkomen dat wakker met een pijnlijke, droge keel.

Overwegingen

Soms is het niet mogelijk om te voorkomen dat bepaalde allergenen die leiden je keel tot kunnen te drogen, zoals pollen, schimmel en huidschilfers. Drink veel vocht en houden van keel druppels in de buurt, vooral tijdens de lente en de herfst, wanneer de allergie voor allergenen telt zoals schimmels en pollen hebben de neiging te verhogen in de lucht die je inademt. U kunt neem een antihistaminicum te blokkeren deze allergenen om te voorkomen dat een droge keel voor de rest van het seizoen van de allergie te ontwikkelen.

Waarschuwing

Voorwaarden zoals GERD kan schade toebrengen aan je keel als verlaten onbehandeld blijft, zoals het weke delen kunt branden. Het zuur kan ook je tanden rotten. Vermijd je zoveel mogelijk te vermijden van extra irritatie en droogheid keel clearing. Een niet gediagnosticeerd chronische hoest zou een ernstige aandoening zoals COPD, emfyseem of chronische obstructieve longziekte. Hebt u chronische zuur en maagzuren of hoest die niet weg gaan op zijn eigen of met behulp van over-the-counter medicatie, een afspraak met uw zorgverzekeraar.


gerelateerde artikelen