Wat zijn de behandelingen voor jeuk van Bed Bugs?

June 16

Bed bugs (cimex lectularius) zijn een parasiet die met het bloed van dieren voedt. De bugs, die bruin en ovaal zijn, leven in de matrassen, boxsprings, hoofdeinden en omliggende gebieden van een besmette ruimte. Bed bugs gedijen in warme temperaturen en kunt migreren met internationale reizigers. 'S nachts, bed bugs komen en een individu in bed als waardplanten. Bed bug bites zijn rood en ronde. Ze veroorzaken ook extreme jeuk. Behandelingen kunnen helpen verminderen de jeuk die is gekoppeld aan de beet van een bed-bug, maar een bed-bug besmetting niet zal elimineren.

Actuele medicatie

Over de toonbank actuele corticosteroïde crèmes help daling die de jeuk gekoppeld aan bed-bug bites. De crème gelijkmatig verspreid via de beten vermindert de jeuk en de ontsteking. Echter, het gebruik van corticosteroïden voor lange periodes kan verhogen de kans op mogelijke bijwerkingen. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn irritatie van de huid en het dunner worden van de huid. Antihistaminicum crèmes, bevattende medicijnen zoals difenhydramine, helpen verlichten van de jeuk door een allergische reactie op de beet bed-bug.

Orale antihistaminica

Orale antihistaminica helpen verminderen de jeuk door remming van de reactie van het immuunsysteem van het lichaam. De medicatie diphendydramine bevattende producten kunnen helpen de jeuk die zijn gekoppeld aan bed bugs, volgens de Mayo Clinic. Orale antihistamine medicatie kunnen slaperigheid, dus voorzichtig met het rijden of het gebruik van zware machines terwijl het nemen van de geneeskunde uit te oefenen belangrijk is. Volg een arts orders voor dosering informatie op voorschrift sterkte antihistaminica.

Warm kompres

Toepassen van een warm kompres op het getroffen gebied kan verminderen de jeuk van een bed-bug beet, volgens de American Academy of Dermatology.

Antibiotica

Een bed-bug bijten krabben kan de huid om te openen. Deze opening in de huid kan het contract van een bacteriële infectie. Tekenen van de beet van een geïnfecteerde bed-bug zijn toegenomen roodheid, jeuk en afvoer vanuit de opening. Een arts moet beoordelen alle huidanalyse een bed-bug beet is gekoppeld. De arts zal voorschrijven een mondeling antibioticum te helpen opruimen eventuele infecties.


gerelateerde artikelen