De beste handschoenen voor vrouwen

July 6

De beste handschoenen voor vrouwen

Bij het zoeken naar de beste handschoenen voor vrouwen, overwegen de algehele constructie, de stof en de stiksels. De beste winter handschoenen zal hebben een innerlijke voering uw handen om warm te houden in de koudste weersomstandigheden. Zoek naar handschoenen die weerbestendige exteriors hebben; zelfs chique materialen zoals leder kan nu worden waterdicht als u wilt uw handen droog als het regent of sneeuwt. Het materiaal moet hechte, als je voor handschoenen van wol of katoen winkelen, om te voorkomen dat de wind aan uw huid doordringt. Tot slot moeten de steken langs de naden klein en gelijkmatig geplaatst, waardoor je handschoenen langer duren.

Gemeenschappelijke valkuilen

Niet kopen een paar handschoenen met tags aan de binnenkant. Deze tags kunnen irriteren je huid, zelfs als u ze afgesneden. In plaats daarvan, kijk voor handschoenen die zijn voorzien van aparte onderhoudsinstructies, instructies afgedrukt rechtstreeks op het materiaal, of een tag aan die is genaaid om de handschoen op alle vier de zijden, verlaten geen losse einde te irriteren uw handen.

Hoewel het misschien verleidelijk om te kopen een goedkope paar katoenen handschoenen uit de apotheek, deze handschoenen zal waarschijnlijk niet blijven uw handen warm en na enkele maanden uit elkaar kunnen vallen. Investeren in een hoogwaardige paar handschoenen kun u gedekt voor de komende jaren.

Waar te koop

De beste kwaliteit winter handschoenen voor vrouwen in warenhuizen zoals Nordstrom's en Boston winkel vinden. U kunt proberen op de handschoenen, ervoor te zorgen dat ze goed passen en zien in persoon, hoe warm ze zijn en hoe gezellig het voeringen passen. Bovendien, zal u zitten kundig voor zien van verscheidene verschillende paren tegelijk in persoon, proberen ze op met je winterjas om te zien welke overeenkomt met de beste.

Kosten

Terwijl een paar dunne katoenen handschoenen minder dan $5 kosten kan, verwacht meer te betalen voor de beste women's winter handschoenen. Een paar hoge kwaliteit handschoenen kost je tussen $20 en $50, maar u verwachten kunt meer te betalen voor extra functies zoals een bont voering of kasjmier exteriors of beschietingen. Extra lange handschoenen die betrekking hebben op gedeelte van uw onderarm kunnen een goede oplossing voor koude klimaten, maar het extra materiaal kan kosten u $20 tot $30 meer.


gerelateerde artikelen