Wat zijn de voordelen van het drinken van groene SAP?

June 14

Wat zijn de voordelen van het drinken van groene SAP?

Overzicht

Groene SAP verhoogt uw gezondheid in een verscheidenheid van manieren. Er zijn verschillende manieren om te bereiden van het SAP, die meestal vitamine-rijke vruchten en groenten zoals bleekselderij, spinazie, komkommer, citroen, gember, peterselie en spruiten bevat. De versie die begunstigd door Dr Mehemet Oz, gastheer van de Dr. Oz show, is voorbereid in een blender. Anderen maken gebruik van een juicer zodat de drank.

Vezel

Het recept van de gemengde groene SAP begunstigd door Dr Oz, ook een operatie professor aan Columbia University College van artsen en chirurgen in New York, is helemaal vol met vezels. Fiber helpt de spijsvertering, voorkomt constipatie, en helpt u de controle van uw gewicht, omdat het voegt bulk aan uw dieet toe om u gevoel volledig te maken. Oz's drankje combineert de sappen van citroen, limoen, appel, peterselie, gember wortel, komkommer, selderij en spinazie. Dranken die zijn gemaakt in een juicer hoeft niet het voordeel van glasvezel.

Je moet consumeren 38 gram vezels bent u een man van 19 tot 50 jaar en 25 gram vezels bent u een vrouw van dezelfde leeftijd. Na de leeftijd van 50 jaar, mannen moeten 30 gram vezels en vrouwen moeten 21 gram volgens de richtlijnen van de Amerikaanse dieet referentie-innames.

Chlorofyl

Groene SAP is rijk aan chlorofyl, waardoor het Groenen hun kleur. Chlorofyl helpt je lichaam ontgiften. Bijvoorbeeld, het absorptie van milieuverontreinigende stoffen zoals dioxine kan remmen en help je lichaam uitscheiden hen sneller, zegt K. Morita, leiden tevens auteur voor een studie gepubliceerd in "Environmental Health Perspectives."

Chlorofyl ook verbetert zuurstoftransport in je lichaam en is een top voedingsstof voor het balanceren van de pH van uw lichaam door te helpen bij het verminderen van zuren. Low-grade acidose kan bijdragen aan vermoeidheid, alsmede andere gezondheidsproblemen, met inbegrip van nierstenen en lagere groei-hormoonniveaus, die leiden tot meer lichaamsvet en verlies van mager spiermassa. Auteur Gillian McKeith omvat wortel, selderij, komkommer, spinazie, venkel, gember, peterselie en alfalfa spruiten in haar versie van de drank. Zowel de McKeith als Oz's versie van het groene SAP hebben het voordeel van chlorofyl.

Anti-oxidanten

Groene sappen zijn antioxidant-rijke dranken, merkt Estitta Bushkin en Gary Bushkin in de "Betere voeding" magazine artikel, "Anti-veroudert met anti-oxidanten." Anti-oxidanten beschermen je cellen tegen schade door vrije radicalen, die worden geproduceerd als je lichaam eten afbreekt en veroorzaakt door blootstelling aan milieufactoren zoals tabaksrook. Vrije radicalen wellicht een rol in de ziekten zoals kanker en hart-en vaatziekten. Beide versies van het SAP bieden het voordeel van anti-oxidanten.


gerelateerde artikelen