Icebreaker groepsactiviteiten voor adolescente meisjes

February 22

Icebreaker groepsactiviteiten voor adolescente meisjes

Adolescente meisjes kunnen vaak zelfbewust, en terwijl ze genieten van het maken van vrienden en socialiseren, ze soms hulp aan de slag, vooral in een grote groep nodig. Sommige activiteiten om het ijs te breken en hen helpen ontspannen en een beetje meer informatie over elkaar instellen. Voordat je het weet, zal de roddel en giechelt stromen.

Naam Games

Paar de meisjes omhoog, maar laat ze niet vertellen elkaar hun namen. Hebben elk meisje haar naam, letter voor letter, op de achterkant van haar partner totdat het andere meisje weet het traceren. Dit moet ze giechelen, vooral wanneer het prikkelt! Namen van mensen schrijven op stukjes papier en plak op elk meisje terug zonder hen te zien. Namen van zangers en acteurs zijn handig voor deze leeftijdsgroep. Elk meisje heeft te raden die op hun rug door de anderen vragen.

Cirkel Games

Iedereen in een kring zitten en iemand vragen om te zeggen, "I like to..." gevolgd door iets wat die ze willen doen en een actie van die activiteit. De persoon naast hen herhaalt dit en voegt haar eigen--het zal binnenkort moeilijk te onthouden. Hebben de meisjes interviewen elkaar in paren met vragen zoals "favoriete band" of "hobby." Zij kunnen dan om de beurt naar de rest van de groep te vertellen over hun partner, of u kunt ze voorlezen voor iedereen om te raden wie is wie--naambadges hiervoor gebruiken. De meisjes in drieën, en hebben ze eens op een lid om te vertellen van een leugen. Ze hebben allemaal de rest van de groep iets vertellen over zichzelf, en iedereen heeft te raden wie de nep was.

Ambachten

Zet de meisjes in paren, met elke tekening een portret van hun partner. Houd de afbeeldingen voor iedereen te raden wie elk is. Krijgt iedereen samen te werken aan een grote muurschildering--behang papier voering is goed hiervoor. Tijdschriften voor hen om uit te knippen, stoffen om op te plakken, verven en pennen hebben. Hen stimuleren om zich te uiten met foto's, graffiti of wat ze willen. Het leveren van materialen voor de meisjes om elkaar versieren met--glitter tattoos, lichaam verf, gezicht van verf en make-up werk goed. Zorg ervoor dat niemand heeft allergieën voor deze activiteit.

Fysieke Games

Maak twee teams en hebben ze staan in een lijn. Geef iedereen een vork en zie welk team kunt doorgeven een ballon langs de lijn eerst met alleen de vorken. Als de ballon de grond of een barst raakt, opnieuw beginnen. Spelen een ballon Relais, waar de teams moeten verplaatsen van de ballon van de hele kamer door het klapperen met een papier. Maak groepen van ongeveer vier en hebben de meisjes die elkaars namen te leren. Blinddoek één filter tegelijk en zien als ze iedereen door aanraking identificeren kunnen. Roepen instructies voor kleine groepen om te krijgen hen in een wirwar--aanwijzingen geven als "alle handen te houden" en "iedereen zetten hun hand op iemand anders voet."


gerelateerde artikelen