Dieet voedsel voor ontbijt, Lunch & diner

February 1

Dieet voedsel voor ontbijt, Lunch & diner

Dieet voedsel hoeft niet te worden van speciale en duur voedsel. Kiezen verse, natuurlijke ingrediënten die u van water voorzien zullen, is vezels en eiwitten in de juiste verhouding al ubehoefte te voelen volledig langer tijdens het dieet. Afvallen is niet gemakkelijk, maar het kiezen van het juiste voedsel op te nemen op elk van uw maaltijden zal het gemakkelijker maken door te voorkomen dat u van hongerig gevoel, het verminderen van uw cravings en het geven u de energie die u nodig heeft om door te gaan.

Groenten

Groenten, met name niet-zetmeelhoudende groenten, hebben een lage energiedichtheid, wat betekent dat ze veel ruimte in uw maag, met hun hoog water en vezelgehalte, zonder veel calorieën innemen. Vermijd zetmeelrijke groenten, zoals gebakken aardappelen, aardappelpuree en friet, omdat zij meer calorieën per portie. Vasthouden aan niet-zetmeelhoudende groenten vanwege hun lagere calorie-inhoud. U kunt toevoegen, uien, champignons en spinazie in uw ochtend roerei, een grote salade van groene greens met groene uien en tomaten zijn tijdens de lunch en een groente roerbak van broccoli, rode paprika en bloemkool tijdens het diner.

Vruchten

U kunt het opnemen van vruchten op elk van uw maaltijden om te voldoen aan uw zoete tand terwijl je calorieën laag en steken aan uw dieet. Vruchten zijn vol met water, vezels en belangrijke voedingsstoffen die u helpen kunnen gevoel volledig tot de volgende maaltijd. Bessen en meloenen hebben minder calorieën per portie in vergelijking met de meeste andere vruchten, maar elke vrucht kan deel uitmaken van uw dieet, zolang u de kleinste kiezen. U kunt bijvoorbeeld genieten van 1 kopje aardbeien bij het ontbijt, een kleine appel bij de lunch en diner met twee of drie verse vijgen te voltooien.

Vis, gevogelte, vlees, eieren en kaas

Eiwit is de meest satiating voedingsstof, volgens de kwestie van juli 2005 van de "American Journal of Clinical Nutrition." U dient een bron van eiwitten op elk van uw maaltijden om te voorkomen dat u van de honger en het hebben van het hunkeren naar een paar uur na de maaltijd. Een portie van 4 tot en met 6 oz. van vis, gevogelte of vlees is een grote bron van eiwit voor uw lunch of diner. Bij het ontbijt, kunt u twee tot drie eieren, 1 tot 2 oz. kaas of 1/2 kopje kwark om te beginnen de dag recht hebben.

Avocado, olijfolie en noten

Hoewel u wilt dat uw calorie-inname om laag te houden om gewicht te verliezen, kunt met inbegrip van een kleine hoeveelheid gezond vet maken uw maaltijden meer verzadigende en voldoet. Vet vertraagt het spijsverteringsproces en krijgt u dus met de energie die u beetje bij beetje nodig. Een paar plakjes avocado met je 's morgens eieren, een splash van olive oil in uw salade tijdens de lunch en enkele pindakaas in uw roerbak tijdens het diner is genoeg om u de gezonde vetten die je lichaam nodig heeft en help die u aan uw dieet houden.


gerelateerde artikelen