Hoe te berekenen van een echtscheiding afwikkeling pensioen bedrag

September 19

Hoe te berekenen van een echtscheiding afwikkeling pensioen bedrag

Huwelijksvermogen onder voorbehoud van de scheiding tussen echtgenoten bij een scheiding vaak omvat geheel of gedeeltelijk een afboekingsrekening of planning, volgens "The Complete echtscheiding Handbook: A Practical Guide" door Brette McWhorter Sember. Dus, als je hoofd naar of poging tot het vestigen van een echtscheiding, moet u begrijpen hoe de berekening van de verdeling van een afboekingsrekening of planning als onderdeel van een schikking overeenkomst. De wijze waarop een afboekingsrekening of planning tussen echtgenoten is toegewezen, is afhankelijk van de vraag of uw staat maakt gebruik van een communautaire eigenschap of billijke verdeling standaard, volgens Cornell University Law School. Communautaire eigenschap vereist een zelfs verdeling van de activa. Billijke verdeling vereist een eerlijke, hoewel nog niet gelijk, verdeling van de eigenschap.

Stap 1

Een kopie van het familierecht statuten gedeelte van verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap krijgen. De wettelijke bepalingen zijn beschikbaar via de website onderhouden door uw staat wetgever of de American Bar Association.

Stap 2

Bepalen als je in een billijke verdeling of een staat van de Gemeenschap eigendom leeft. De meeste staten volgen de billijke verdeling-standaard. Minder dan 10 zijn communautaire eigenschap stelt, volgens "de volledige echtscheiding Handbook: A Practical Guide."

Stap 3

Het bepalen van de stijging van de waarde van de afboekingsrekening of planning in de loop van het huwelijk. Optellen van bijdragen van de werknemer, werkgeversbijdragen en rente vanaf de datum van het huwelijk begon totdat u van uw echtgenoot gescheiden. Alleen dit gedeelte van het pensioenplan of de account onderdeel van de echtelijke activa is.

Stap 4

Verdeel de totale stijging van de waarde gelijkmatig tussen beide echtgenoten als u in een eigenschap van de Gemeenschap staat woont. Hoewel sommige afwijkingen van deze standaard toegestaan in een schikking tussen de echtgenoten is, beoordelingen de rechter het totaalakkoord om ervoor te zorgen dat de verdeling van de activa over het algemeen voldoet aan de wetgeving van de staat.

Stap 5

Verdeel de totale verhoging op een eerlijke manier tussen echtgenoten als u in een billijke verdeling van de eigenschap staat woont. Het gebruik van de eerlijke standaard is opzettelijk vaag, volgens de American Bar Association sectie van de wet van de familie. Bijvoorbeeld, als beide echtgenoten vergelijkbare pensioenovereenkomsten onderhoudt, kan vermijden opdelen van elk plan vertegenwoordigen de eerlijke en juiste resolutie.

Waarschuwingen

  • Als u ervoor kiest om fondsen van een account of een plan voor pensionering, u geconfronteerd met het vooruitzicht van zware straffen en belastingen betalen. Overweeg het gebruik van een gekwalificeerde binnenlandse betrekkingen order of QDRO. Via deze order, wordt het aandeel van beide echtgenoten in een pensioenplan voor de account bepaald tijdens de scheiding. Echter worden de opbrengsten van het plan of de rekening niet betaald tot het pensioen van de werknemer echtgenoot. Met behulp van een QDRO slaat de betaling van boetes en verlengt de heffing van belastingen, die een van de voordelen van een afboekingsrekening van plan is.

Tips

  • Verdeling van de eigendom van een huwelijk tijdens een echtscheiding vertegenwoordigt een emotioneel en juridisch uitdagende streven, in de meeste gevallen. Overweeg het behoud van de diensten van een ervaren echtscheiding advocaat om u te helpen met deze en andere taken in verband met echtscheiding. Informatie over het behoud van een advocaat, met inbegrip van contactinformatie voor lokale en staat bar organisaties, is verkrijgbaar bij de American Bar Association.

Wat die u nodig hebt

  • Bepalingen van de verdeling van de eigendom van uw staatswetten voor echtscheiding

gerelateerde artikelen