Rode vlekken onder de huid op de benen

September 25

Rode vlekken onder de huid op de benen

De huid is uiterst belangrijk voor je lichaam te beschermen tegen infectie, de controle van uw lichaamstemperatuur en helpen u aan de pijn van de zin. Omdat uw huid heeft betrekking op uw lichaam en in verband met de rest van uw weefsels via lymfe kanalen en zenuwcellen, is het een gemeenschappelijke site van reactie op ziekte. Het lichaam reageert op infectie of ziekte door het veranderen van de kleur en de textuur in verschillende locaties, waaronder rode vlekken die op een onderliggende zorg duiden kunnen van de huid.

Identificatie

Als u een recente blessure, met inbegrip van een klein gesneden of schrapen, had kunt u een bacteriële infectie die kan worden verspreid op de huid van uw benen ontwikkelen. Dit staat bekend als cellulitis en treedt op wanneer bacteriën het weefsel onder je huid infecteren; veroorzaakt roodheid en zwelling. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, de toestand kan overal voorkomen, maar meestal is van invloed op de benen. Omdat het wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie, wordt cellulitis (sinaasappelhuid) vaak behandeld met antibiotica te verminderen roodheid en controle verdere verspreiding.

Allergische reactie

Rode vlekken onder de huid op uw benen kunnen worden veroorzaakt door een allergische reactie. Als u allergisch voor iets in de omgeving bent, beschermt je lichaam zich door het vrijgeven van stoffen in de bloedbaan. Deze stoffen vaak invloed op de huid en rode vlekken op het lichaam, met inbegrip van uw benen kunnen produceren. De vlekken op uw benen kunnen worden verhoogd of jeukende. Mensen zijn allergisch voor verschillende artikelen in het milieu, met inbegrip van stuifmeel, sommige soorten medicatie, detergenten en voedingsmiddelen. Als u denkt dat u aan een allergeen is blootgesteld dat, kan uw huid worden reageren door het produceren van rode vlekken.

Erythema Multiforme

Erythema multiforme is een aandoening die veroorzaakt patches van de rode huid die verhoogd of jeukende worden kan. De aandoening treedt op als gevolg van het herpes simplexvirus en kan ook worden geassocieerd met koortsblaasjes of koorts. Het kan ook veroorzaakt worden als een reactie op medicatie of een recente immunisatie. Rode, vlekkerige huid kan duren ongeveer twee tot vier weken voor het oplossen van op zichzelf; Hoewel de voorwaarde mogelijk lopende en rode kan huid terugkeren.

Betekenis

Sommige mensen ontwikkelen een rode huid op de benen als gevolg van een auto-immune aandoening. Dit soort aandoening treedt op wanneer het lichaam eigen onderdelen als buitenlandse herkent en aanvallen van het gewraakte weefsel. Dit levert verschillende resultaten, kan maar leiden tot pijn of huidproblemen, afhankelijk van het type van wanorde. Bijvoorbeeld, produceert de auto-immuunziekte lupus rode letsels die bij blootstelling aan zonlicht verergeren kunnen. Lupus wordt ook geassocieerd met andere symptomen, met inbegrip van mond zweren en spierpijn, dus rode huid kan slechts een manifestatie van de ziekte.

Overwegingen

Omdat veel huiduitslag en infecties elkaar in verschijning nabootsen kunnen, kan het moeilijk zijn om de exacte oorzaak van rode, vlekkerige huid op uw benen. Hebt u andere symptomen; met inbegrip van pijn, koorts of gezamenlijke zwelling; of als uw huid ook gezwollen, jeukende of lekt vloeistof is, neem contact op met uw arts voor behandeling als dit tekenen van een grotere infectie kunnen.


gerelateerde artikelen