Home Remedies voor het wegwerken van platte wratten

September 1

Home Remedies voor het wegwerken van platte wratten

Platte wratten worden meestal gevonden in kinderen en tieners. Veroorzaakt door het humaan papillomavirus, zijn ze vlak-bedekte, glad en kleine---rond de grootte van een speldenknop. Platte wratten vormen vaak in clusters op het gezicht, en ook op de nek, de handen, de armen en de benen. Hoewel wratten vaak op eigen binnen twee jaar oplossen, kunnen home remedies voor wratten verwijderen versnellen het proces. Facial wratten moeten echter altijd worden behandeld door een arts.

Salicylzuur

Gewoonlijk worden aangetroffen in over-the-counter wrat medicatie, salicylzuur toegepast topisch irriterend voor de huid en pelt af geïnfecteerd weefsel. Maak uw eigen actuele oplossing door bevochtiging van een aspirine tablet (die salicylzuur als het werkzame bestanddeel bevat) en vastzetten aan de wrat gebied met een hechtende pleister. Geniet van de wratten in warm water voor 10 tot 20 minuten alvorens de aspirine tablet. Een dun laagje vaseline toepassen in het gebied rond de wratten ter voorkoming van irritatie van het omringende weefsel. Herhaal deze behandeling dagelijks gedurende enkele weken of totdat de wratten verdwenen zijn.

Duct Tape

Als een huis remedie voor wratten verwijderen biedt plakband gemak en het gemak waarmee u gemakkelijker geschikt voor gebruik bij kinderen die andere behandelingen niet kunnen tolereren. Volgens de Mayo clinic, kan de tape een lokale irritatie in de wrat-geïnfecteerde weefsel, waardoor het lichaamseigen natuurlijke immuunrespons op de wrat virus aanval opgezet. Plak een stukje plakband, iets groter dan de wrat gebied, teruggebracht tot de wratten en laat de tape op zijn plaats voor zes dagen. Als de tape eraf valt, vervangen door een nieuw stuk van tape. Na zes dagen, verwijderen van de tape, weken het gebied in warm water en slough uit dode huid met behulp van een puimsteen of emery board. Het verlaten van het gebied vanuit een ongedekte positie 's nachts, dan herhaal met nieuwe duct tape. Voortzetting van het proces gedurende enkele weken of totdat de wrat gebied heeft uitgeschakeld.

Tea Tree olie en knoflook

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kan een actuele toepassing van tea tree olie en knoflook gelden voor de behandeling van platte wratten. Zowel tea tree olie en knoflook antiseptische eigenschappen bieden en de wrat-geïnfecteerde weefsel ook kunnen irriteren. Plaats twee tot vier druppels tea tree olie op de wrat gebied, dek af met een dun plakje verse knoflook en met tape of een zelfklevend verband op zijn plaats houden. Wanneer het weefsel van de wrat sterft, zal het donkerder van kleur. Herhaal dit proces dagelijks maximaal drie weken.


gerelateerde artikelen