Ingrediënten voor SkinMedica vitaliseren Peel

February 24

De SkinMedica lijn van huidverzorgingsproducten moet worden aangeschaft via een erkende medische spa of medische praktijk. Er is een lijst van 10 wederverkoop markten op SkinMedica de website die de producten verkopen zijn SkinMedica Staten onbevoegde internet verkopers. Bij het kopen van hun chemische peeling lijn van producten, is het belangrijk om te kopen en hebben het product toegepast onder medisch toezicht. Naast het water dat in zowel het prepping oplossing en de oplossing van de peeling van het vitaliseren Peel-systeem, zijn er zeven ingrediënten.

Aceton

Aceton is onderdeel van de peeling oplossing van SkinMedica het vitaliseren Peel. Het meest gebruikt in nagellak removers, is het een oplosmiddel en een denatureringsmiddel. Oplosmiddelen los van andere ingrediënten en worden gebruikt voor dat doel, terwijl denatureringsmiddelen worden typisch toegevoegd aan artikelen om de smaak bitter om af te schrikken mogelijk drinken van de oplossing.

Isopropyl Alcohol

Isopropyl alcohol is in zowel de prepping oplossing en de oplossing van de peeling. De Food and Drug Administration (FDA) kunt het gebruik van isopropylalcohol voor secundaire directe levensmiddelenadditieven in het doel van een oplosmiddel, glijmiddel en release agent. Het kan verlagen de dikte van de producten en kan doden van micro-organisme groei en voorkomen hergroei.

Salicylzuur

Salicylzuur is onderdeel van de oplossing van de peeling. Een beta-hydroxy zuur (BHA), salicyclic zuur fungeert als een exfoliant en effectieve anti-acne medicatie. Exfoliërende verwijderen dode huidcellen van het oppervlak van de huid. Salicylzuur verbetert de collageenproductie en dikte van de huid volgens het Cosmetics Cop. salicyl zuur is zelf afgeleid van gemeenschappelijke aspirine (acetylsalicylzuur) en heeft dus ook de anti-inflammatoire eigenschappen.

Resorcinol

Resorcinol wordt toegevoegd aan de oplossing van de peeling in de schil vitaliseren. Deze chemische stof is gebleken dat in de koffie, melasse en zelfs sigaret rook, volgens cosmetica Info. Hoewel meestal gebruikt in haarkleurmiddelen, kan het ook een antiseptisch middel voor acne en huid gebreken. De cosmetische ingrediënten Review (CIR) heeft herzien van de veiligheid en het vermeld als veilig in cosmetica. Deze evaluatie werd als laatste tijd als 2006 bevestigd.

Melkzuur

Melkzuur is ook een ingrediënt in de oplossing van de peeling. Alfa hydroxy zuren (AHA), het wordt gebruikt in veel cosmetica, haarkleurmiddelen en haar zorg items. De FDA heeft het vermeld als GRAS of in het algemeen erkend als veilig, zoals een directe levensmiddelenadditief en de cosmetica ingrediënt Review (CIR) lijsten het veilig voor cosmetische gebruik. Het functioneert als een exfoliant, bevochtiger, en een conditioner van de huid. Bevochtigingsmiddelen voegen vocht aan de huid en haren en huid conditioners, die gevolgen hebben voor de visuele verschijning van de huid doordat het lijkt zachter en soepeler.

Panthenol

Panthenol is een ingrediënt in de oplossing van de peeling. Ook bekend als Pantotheenzuur of vitamine B5, wordt deze toegevoegd aan de vochtinbrengende crèmen, haarproducten en cosmetica. Het gedraagt zich als een smeermiddel en houdt dingen glijden soepel in op de huid. Het maakt ook huid glad.

Isoceteth-20

Isoceteth-20 is onderdeel van de oplossing van de peeling. Cosmetica Unmasked toont isoceteth-20 als een derivaat van vetzuur dat als een emulgator fungeert. Emulgatoren oliën en water in elkaar overgaan.


gerelateerde artikelen