Romantische dingen te doen in Orlando

October 27

Romantische dingen te doen in Orlando

Romantisch wellicht niet het eerste woord dat opkomt als je van Orlando, Florida, thuisbasis van enkele van de grootste pretpark resorts in de wereld denkt. Orlando is echter meer dan de themaparken--het centrum en de omliggende buurten bieden bewoners en bezoekers zowel prachtige parken en tuinen, een opkomende kunst en theater scene en recreatieve activiteiten die van hart-bonzen tot meer laid-back variëren. Als u op zoek bent om te doen iets bijzonders met je liefde, is het wellicht verbaasd over de grote verscheidenheid van Orlando entertainment en attracties die paar-vriendelijke en romantische.

Romantische Entertainment

Bekijk enkele van Orlando entertainment ervaringen ideaal voor koppels. Een filmpje in één van de meest eclectische bioscopen rond, de Enzian, die beschikt over een aantal banken, Fauteuils en tafels in plaats van traditionele bioscoop zitplaatsen. Gezellige up met uw liefde op het gazon van de HZ Zian op woensdag nachten voor haar gratis buiten toonmomenten van indie films en cult klassiekers. In de buitenwijk van Altamonte Springs Orlando biedt de Eddie Rose Amphitheater gratis live muziekconcerten van lokale en nationale bands van iedere genre elke vrijdagavond. Leren hoe te zwaaien met je partner bij Orlando Swing dans, die gastheren schommel dansfeesten met instructie twee zaterdagen per maand.

Romantisch Orlando parken

Orlando is de thuisbasis van de prachtige en ruime parken ideaal voor een rustige wandeling van de hand-in-hand. Hoofd naar Lake Eola Park, een oase in het hart van het centrum van Orlando. Huur één van de zwaan-themed peddel boten en rijden rond het meer met uw geliefde. De beste tijd is's avonds wanneer het licht van de fontein op voor een nachtelijke water show op muziek gezet. De Harry P. Leu Gardens is een pittoreske park vol met tropische planten en een kunsttentoonstelling. Op de eerste vrijdag van elke maand gastheren het park Date Night in Leu Gardens, een outdoor filmervaring op haar verzorgde gazons. Breng een deken en picknick diner, en lekker dicht.

Romantische vrijetijdsbesteding

Opstaan bij het krieken van de dag en verras uw liefde met een onvergetelijke zonsopgang ballonvaart, aangeboden door een aantal van de bedrijven van de luchtballon in Orlando. Als u en uw partner zijn jonge geitjes bij hart, veel plezier rond in de Airhead Trampoline Arena, een kamerbreed sportschool bedekt met trampoline springen. Bezoek voor de artistieke lol, schilderij met een Twist, een kunstatelier voor de partij waar u uw talenten om te schilderen van een meesterwerk terwijl u geniet van de wijn en lichte snacks kunt combineren. Als je stargazers, hoofd aan het Waarnemingscentrum van Crosby op het Orlando Science Center te zien van de sterren en planeten omhoog sluiten met zijn telescoop state-of-the-art.

Een beetje Disney magie

Vergeet niet het grootste entertainment resort Orlando's als het gaat om klassieke romantiek. Het Walt Disney World resort beschikt over vele populaire romantische plekken voor voorstellen, bruiloften of gewoon een speciale avond uit. Bekijk de nachtelijke spectaculair vuurwerk vanaf de Cinderella Castle in het Magic Kingdom. Geniet van een paardenkoets rit langs de oevers van de rivier de Sassagoula in de elegante Resort van Port Orleans. Neem een reis rond de wereld in één nacht op Epcot de wereld Showcase, waar u kunt delen van een plaat van pannenkoeken in Frankrijk en ga dan naar Marokko te dansen om het Midden-Oosten en Noord-Afrikaanse livemuziek.


gerelateerde artikelen