De beste manieren om de zorg voor een witte katoenen Blouse

October 26

De beste manieren om de zorg voor een witte katoenen Blouse

Van een fervent, directiekamer instelt op datum nacht op een elegant restaurant, niets overgangen van dag naar nacht als een schone, frisse witte katoenen blouse. Echter, alle die elegantie komt met een prijs. Een vlek kan gemakkelijk ruïneren uw blouse of vraagt u onnodig geld te besteden om het kledingstuk professioneel gereinigd. Het uiterlijk van uw witte katoenen blouse handhaven door goed vooraf vlekken te behandelen voordat het witwassen van geld, de Strijkservice en de opslag van het kledingstuk.

Stap 1

Vooraf behandelen eventuele vlekken door eerste het inweken van de katoenen blouse in koud water voor 20 tot 30 minuten. Betrekking hebben op de getroffen gebieden met een laag van vloeibaar wasmiddel of een commerciële vlek voorbehandeling. Het werk van de Wasserij wasmiddel of voorbehandeling in de vlek met uw vinger of een kunststof scrub borstel. Spoel de schoonmaakmiddel of voorbehandeling voor het witwassen van geld.

Stap 2

Het witwassen van de witte katoenen blouse met andere blanken op de "witte katoenen" of "normale" instelling. De Iowa State University Extension raadt aan witwassen van witte katoen, op de heetste instelling of tussen de 120 tot 140 graden Fahrenheit. Een zware of in poedervorm wasmiddel gebruiken.

Stap 3

Verwijder het witte katoenen shirt uit de wasmachine. Als de vlekken blijven bestaan, trekken ze met behulp van de methode geïntroduceerd in stap 1. Anders, droog het katoenen shirt volgens de aanwijzingen van het label.

Stap 4

Strijk het shirt, indien nodig, op de hoogste instelling van de warmte, of datgene wat heet "katoen". Gebruik zetmeel op de kraag, indien gewenst. Leg het shirt op een strijkplank of een ander stevig vlakke ondergrond en beginnen door de kraag Strijkservice. Werk je een weg langs de achterkant van het shirt en eindig met de mouwen Strijkservice. Het shirt over wegknippen en ijzer de voorkant en dan de mouwen.

Stap 5

Hang uw shirt van katoen op een plastic, gewatteerde of houten hanger. Vermijd draad hangers, als ze kunnen roesten en vlekken van de katoen.

Tips

  • De Universiteit van Missouri raadt het katoenen shirt Strijkservice terwijl het licht vochtige om te helpen elimineren rimpels effectiever is.

Wat die u nodig hebt

  • Vloeibaar wasmiddel
  • Voorbehandeling van de Wasserij
  • Kunststof scrub borstel
  • Poeder wasmiddel
  • Zetmeel
  • Strijkplank
  • Kunststof, gewatteerde of houten hanger

gerelateerde artikelen