What to Wear naar een middelbare School carrière Fair

March 17

What to Wear naar een middelbare School carrière Fair

Middelbare school carrière beurzen zijn een gelegenheid voor jonge mannen en vrouwen te nemen hun eerste stappen in de wereld van professionals. Nadat u hebt gecontroleerd uw CV en uw sollicitatiegesprek vaardigheden geoefend, gereserveerd enige tijd om een outfit dat zal geven u vertrouwen en maak indruk op potentiële interviewers coördineren.

Zakelijke formeel

Business-formele kleding is meest geschikt is voor cursisten die willen worden geïnterviewd op de beurs van de carrière of de wens een baan in welke professionele kleding vereist is. Jonge mannen moeten een donker pak met een jurk shirt, riem of bretels, een ingetogen gelijkspel, jurk sokken en zwart leer lace-up kleding schoenen dragen. Jonge vrouwen moeten een bedrijf Broekpak of een conservatieve jurk met kousen, met lage of business-passende hoge hakken dragen. Vermijd nieuwigheid banden en haar clips, evenals overdreven casual schoenen zoals sneakers, sandalen, en casual instappers.

Mannen Business Casual

Veel middelbare school carrière beurzen zijn vrij informele gebeurtenissen die geen business-formele kleding vereisen. Als u niet verwacht om te zitten door een formele interview tijdens de beurs, is jonge mannen business-casual kleding geschikt. Opties omvatten donkere broek, kaki of chinos; een casual stropdassen, open-hals polo of jurk shirt; een optionele stropdas; en chic schoenen, zoals lederen instappers. Business-casual moet ontspannen, maar professionele. Ervoor zorgen dat uw hele garderobe is schoon, geperst en in goede conditie voor het bijwonen van de beurs.

Women's Business Casual

Women's business-casual opties omvatten conservatieve rokken, kaki, chinos, jurk of chic broek; een trui, of een open-kraag knop-up of brei shirt; een blazer of sport jas; smaakvolle sieraden; en conservatieve maar business-passende schoenen. Vermijd spaghetti strap tops en overdreven casual schoenen, zoals sneakers of slippers. U mag op de middelbare school, maar u niet wilt dat uw kledij te suggereren onvolgroeidheid. Je outfit moet potentiële werkgevers vertellen dat je een slimme, vertrouwen zakenvrouw bent.

Grooming

Of u nu kiest om te kleden formeel of terloops, moet uw uiterlijk worden van een gepolijste, clean-cut professional. Jonge mannen moeten worden schoongeschoren of hebben verzorgd gezichtshaar. Jonge vrouwen moeten dragen make-up met mate. Bovendien, alle studenten moeten dragen deodorant; gebruik van Keulen, parfum en aftershave spaarzaam; Baden van de ochtend van de carrière-beurs; en dragen hun haar netjes geknipt en geborsteld. Laat lichaam en gezicht piercings uit voor de duur van de carrière-beurs, en andere sieraden--zoals armbanden, ringen en kettingen--tot een minimum te beperken. U wilt voor uw vaardigheden en persoonlijke kenmerken, niet uw neus piercings en kleurrijke tatoeages worden opgemerkt.


gerelateerde artikelen