Hoe zijn meloenen goed voor u?

February 22

Hoe zijn meloenen goed voor u?

Eerst verbouwd bijna 4.000 jaar geleden, meloenen geur en smaak van zoet, bieden minimale calorieën en kleur toevoegen aan uw maaltijden. En ze bieden ook een scala aan voedingsstoffen die u helpen gezond te blijven en uw beste voelen. Of u nu liever watermeloen, meloen, honingdauw of een verscheidenheid van meloenen, raakt de aangename smaak alleen het oppervlak als het gaat om de voordelen van meloenen in uw dieet.

Basics

Meloenen, zoals squash, behoren tot de familie van de kalebas. Hoewel watermeloen, honingdauw en meloen tot de meest populaire vruchten in de familie van de meloen behoren, omvatten andere varianten de gehoornde, casaba en banaan meloenen. Lage dichtheid van de energie is een primaire voordeel van meloenen, wat betekent dat ze helpen u volume toevoegen aan uw dieet zonder stapelen zich op een groot aantal calorieën. De Centers for Disease Control and Prevention opmerking dat lage-energie-dichtheid voedingsmiddelen kunt u het gevoel van volledige en tevreden met minder calorieën.

Voeding

Terwijl de voedingsinhoud meloen soorten varieert, zijn de meeste goede bronnen van belangrijke vitaminen en antioxidanten. Bijvoorbeeld, zijn casaba, meloen en honingdauw meloenen goede bronnen van vitamine B6, niacine en folaat. Watermeloen bevat lycopeen, een cartenoid dat geeft de meloenen hun kleur en kan, volgens de American Cancer Society, hebben een beschermend effect tegen Long-, prostaat-en maagkanker. Bovendien voorzien, 4.8-oz. gedeelten van honeydew meloen en meloen 45 procent en 80 procent van de dagelijkse waarde van vitamine C, respectievelijk.

Fruit in de dieet

Met inbegrip van soorten meloenen in uw dieet helpt u te voldoen aan de aanbeveling van de U.S. Department of Agriculture van 1,5 tot 2 kopjes groenten per dag voor volwassenen. De meeste mensen hoeft te nemen meer groenten en fruit in hun diëten, die een positieve invloed hebben kunnen wanneer u beperken calorieën of gewoon proberen om een evenwichtige, gezondheid-gecentreerd dieet consumeren. Een cholesterol en vet vrij voedsel, meloenen bereik in calorieën uit 24 tot 32 calorieën per 1/2-cup presenteren, volgens het netwerk voor een gezonde California.

Overwegingen

Hoewel meloenen zijn boordevol gezonde voedingsstoffen, beschermt goede voorbereiding u tegen mogelijke verontreinigingen aan de buitenkant op de loer. De CDC adviseren wassen Onbesneden meloenen in zeep en warm water om te voorkomen dat verontreinigingen van de korst overbrengen aan de binnenkant van de meloen. Zodra u een meloen knipt hebt, kunt u veilig opslaan de gesneden groenten in een overdekte container in de ijskast maximaal drie dagen, volgens de CDC.


gerelateerde artikelen