Effectieve Arm trainingen voor vrouwen met weerstand Bands

October 27

Effectieve Arm trainingen voor vrouwen met weerstand Bands

Bent u een vrouw op zoek naar een geweldige manier om te bouwen van sterkte en definitie in je armen, probeer een weerstand band training. De banden van de weerstand zijn economisch, lichtgewicht en compact genoeg om mee te nemen onderweg. De bands komen in verschillende weerstand sterke waardoor het gemakkelijk te verhogen van uw workout door simpelweg het veranderen naar een andere band. Zoals met elke nieuwe oefeningsprogramma, overleg met uw arts voordat u begint.

Belangrijke spiergroepen

Een volledige arm training traint drie grote spiergroepen: biceps, triceps en deltoides. De deltoides zijn de spieren die betrekking hebben op uw schouder en bovenarm. De biceps zijn direct onder de deltoides, de vorming van de spier die u bij het weergeven van uw armspieren flex. De triceps zijn de spieren van de rug van de arm, waar u waarschijnlijk kennisgeving "kip" of "vleermuis vleugels" als je uit vorm. Gericht op deze spieren zorgt niet alleen bouwen kracht in uw armen, het zal een merkbare curve toevoegen in je biceps, verminderen van flabbiness onder uw bovenarmen en geven u meer algehele vermogen om te dragen en dingen op te heffen.

Biceps krullen

Biceps krullen zijn de klassieke oefening voor de ontwikkeling van arm kracht en zijn eenvoudig te doen met weerstand bands. Wikkel de uiteinden van de banden rond uw handen, en vervolgens stap op het midden van de band. Sta rechtop met je voeten over heupwijdte uit elkaar, knieën licht gebogen. Met uw handpalmen naar voren en je armen opknoping neer op uw zijden, flex op de ellebogen en breng je handen tot schouder niveau, houden je ellebogen dicht bij uw zijden. Terug naar de beginpositie. Herhaal voor 10 tot en met 12 herhalingen en voltooien van twee tot vier sets.

Triceps Extensions

Extensies zijn een van de beste oefeningen om uw triceps. De band sluit aan op een lange, stationaire-object of een haak kleren op de bovenkant van een deur. Geconfronteerd met de band, permanent met je voeten heupwijdte uit elkaar en knieën licht gebogen. Houd je ellebogen gebogen, met uw onderarmen parallel aan de vloer. Wikkel de uiteinden van de band rond elke hand. Dit is de startpositie. Hiervandaan lager en strek je armen, totdat uw handen achter je heupen zijn en buig je ellebogen, bezorgt uw onderarmen langzaam omhoog en weer parallel aan de vloer. Dit is een volledige herhaling. Herhaal 10 tot 12 keer per set en concurreren van twee tot vier sets.

Lateral Raises

Laterale werpt uw midden deltoides meer gedefinieerd maken en toevoegen aan uw algehele sterkte van de arm. Sta met je voeten heupwijdte uit elkaar, knieën licht gebogen. Wikkel de band rond de handen zowel stap op het midden van de band, houd je armen ingedrukt door uw zijden, handpalmen naar je lichaam. Verhogen beide armen tot schouder niveau, houden van uw ellebogen volledig uitgeschoven. Lagere je armen langzaam naar de beginpositie. Herhaal voor 10 tot en met 12 herhalingen en voltooien van twee tot vier sets.

Doorgaan naar het volgende niveau

Na het uitvoeren van deze oefeningen voor twee tot drie weken, moet je beginnen te merken van positieve veranderingen in de sterkte en het uiterlijk van uw armspieren. Na vier tot zes weken, kunt u gaan naar een hogere weerstand sterkte band om uw vooruitgang.


gerelateerde artikelen