10 manieren voor het opwekken van de arbeid

February 12

U bent klaar. Misschien bent u dicht bij uw vervaldatum, of gewoon een beetje verleden. Maar de geneugten van de zwangerschap zijn tanende en u wenst te zien van je kleintje, of misschien gewoon je voeten. Het is niet duidelijk wat triggers daadwerkelijk arbeid, maar er zijn sommige benaderingen van de beproefde en echte die wellicht u winging uw weg naar het ziekenhuis.

Natuurlijke middelen

Probeer acupressuur. Net boven de enkel, aan de binnenkant van je been, is er een drukpunt waarmee arbeid kan worden gestart. Langs de binnenkant van je been boven je enkel voelen. De plek die gevoelige voelt (je kan hebben gevoeld vóór, zoals het is gevoelige rond je menstruatie, ook) is de plek die u zoekt. Zachtjes heen en weer wrijven op deze plek gedurende 10 tot 15 minuten en zien als je je het zacht begin van arbeid binnen 24 uur voelt.

Wandelen is ook een goede manier om te beginnen natuurlijk arbeid. De swing van uw gait helpt regelen van de baby naar de gewenste positie in uw bekkengordel en zwaartekracht helpt de baby omlaag.

Making love is ook een bekende natuurlijke middel inducerende arbeid. De chemische samenstelling van sperma helpt ontspannen van de baarmoederhals en het beginnen van de weeën.

Meer natuurlijke middelen

Castor olie heeft lang geworven door verloskundigen en andere beoefenaars van geboorte-gericht als een instrument voor het opwekken van arbeid. Drink 1 tot en met 4 oz. in een favoriete SAP en slok het snel naar beneden. Het fungeert ook als een natuurlijke laxeermiddel.

Kruidig voedsel worden altijd behandeld als een goed middel voor het opwekken van arbeid. Er is niet een statistische bewijs dat dit, echter werkt, en het kan leiden tot maagklachten.

Kruiden zoals blauwe en zwarte cohosh zijn befaamd om de eigenschappen van de arbeid-inducerende, volgens DrSpock.com. Blue cohosh verschijnt ter versterking van de weeën en black cohosh maakt hen meer regelmatig. Echter, de effectiviteit van deze kruiden en hun impact op de algehele gezondheid is niet onderzocht en moet worden besproken met uw arts vóór gebruik.

Tepel stimulatie zorgt ervoor dat de release van oxytocine, waardoor arbeid. Echter, deze methode is niet aanbevolen, omdat het leiden de constante tot kan, oneindige contracties die kunnen leiden tot problemen met foetale hartslag en overtire van de werkende moeder.

Om de dokter te betrekken

Hebben uw arts uw membranen strip. Dit eenvoudige, hoewel ongemakkelijk, proces, houdt met uw arts een gehandschoende vinger invoegen en laat u het vruchtwater sac uit zijn gehechtheid aan het onderste gedeelte van de baarmoeder.

Cervicale gel is een ander middel medisch ertoe arbeid. Uw arts zal een prostaglandine-rijke gel van toepassing op uw baarmoederhals om het rijpen en veroorzaken arbeid te helpen. Dit gebeurt soms in een ziekenhuis omgeving vlak voordat andere methoden worden gebruikt. Vaak, u hebt de gel toegepast en ga thuis om te zien of het werkt.

Een pitocin-infuus is een ander middel van het inducerende arbeid. Pitocin is de synthetische versie van de oxytocine, het hormoon dat begint en onderhoudt arbeid natuurlijk in je lichaam. Uw arts zal plaats een IV en begin de drip bij een redelijk lage dosering, het zo nodig te verhogen. Dit vindt normaliter plaats in een ziekenhuis.


gerelateerde artikelen