How to Change loopband zekeringen

January 24

De loopband is een oefening machine gebruikt voor binnen lopen. Zoals alle machines, kunnen onderdelen dragen. Uiteindelijk als u niet vaststellen of een deel vervangen, kan de machine zelf ernstig beschadigd raken. De zekering is een belangrijk onderdeel van de loopband machine, zoals het wordt gebruikt voor de hoogte-motor, die controles van de hellingshoek. Als de zekering op uw loopband heeft geblazen, is het tijd om het te vervangen.

Stap 1

Lees de handleiding van uw loopband te vinden van de motor van de hoogte. De loopband zekeringen bevinden zich in de hoogte motor. Als u de handleiding niet hebt, neem contact op met de fabrikant van de loopband en vragen als het kan u een versturen of als er een die online kunt u downloaden.

Stap 2

Uitschakelen van de loopband en haal het. Als u onlangs hebt gebruikt het, laat het afkoelen gedurende één uur vóór opening.

Stap 3

De loopband plaatsen op zijn kant en gebruik een schroevendraaier om losschroeven van het deksel uit de hoogte motor. Verwijder voorzichtig de zekeringen. Sommige loopbanden hebben gemakkelijk toegang tot interne delen waar u niet een schroevendraaier hoeft. Als dit het geval is, gewoon open de klep af.

Stap 4

Neem de defecte zekeringen naar een ijzerhandel om ervoor te zorgen dat u koopt de juiste vervangende zekeringen.

Stap 5

De nieuwe zekeringen in de motor hoogte invoegen en sluit het deksel. Sluit de loopband om te zien of het werkt.

Tips

  • Als u nog niet uw loopband krijgen aan het werk na het vervangen van de zekeringen of vervanging van bepaalde onderdelen, kan het probleem liggen in het circuit bord van het Configuratiescherm. Neem contact op met uw dealer om iemand om te controleren uw loopband te sturen.

Wat die u nodig hebt

  • Schroevendraaier
  • Nieuwe zekeringen

gerelateerde artikelen