Tent kamperen in Oost-Pennsylvania

February 2

Oost-Pennsylvania, biedt met zijn vele waterwegen, meren en bossen, een rijk scala aan natuurlijke recreatiegebieden voor outdoor enthousiastelingen. Kampeerders kunnen Kies de Lackawanna en Delaware staat bossen aan de Poconos en de Schuylkill Highlands, een gebied dat het best past bij hun schilderachtige voorkeuren. Tent campings in vier staat parken in heel Oost-Pennsylvania showcase natuurschoon van de regio's en campers voorzien van paden, zwembad gebieden en een scala aan voorzieningen.

Het beloofde Land

Gelegen op het Plateau van de Pocono in de buurt van Noordoost omringt Pennsylvania Greentown, beloofde Land State Park kampeerders met 3.000 hectare bos in de Delaware State Forest. Voor kampeerders die genieten van Kano├źn, vissen of zwemmen, bevat beloofde Land staatspark twee meren, met vijf boot lanceringen en twee zandstranden. Campers kunnen kiezen uit vier campings, allemaal gelegen in de buurt van de meren. Elke camping beschikt over elektrische haak-ups, toiletten en warme douches. Gasten kunnen verblijven voor een maximum van 14 opeenvolgende dagen, die genoeg tijd geeft om het beloofde Land staatspark bijna 50 mijl van de wandelpaden verkennen.

Lackawanna Lake Camping

Lackawanna State Park in de Lackawanna State Forest beslaat bijna 1.500 hectare 10 mijl ten noorden van Scranton. Natuur liefhebbers kudde naar Lackawanna State Park voor de bijna 200 hectare Lackawanna Lake, die heeft een 7,5 mijl lange kustlijn bezaaid met picknickplaatsen en omringd met meerdere keren te gebruiken paden. Kampeerders die willen om eruit te komen op het water kunnen huren boten uit de concessiegebied in de buurt van het zwembad van het park. Het park camping, gelegen op korte afstand van het zwembad en het meer, heeft beboste sites, waarvan sommige met elektrische haak-ups komen. Alle campers hebben toegang tot toiletten en verwarmde douches.

Verlies uzelf in het Wild

Een van Pennsylvania de grootste staat parken, Hickory Run staatspark bevat bijna 16.000 hectare in de glooiende heuvels van de westerse Poconos. Gelegen op 46 mijl ten zuiden van Scranton, bevat dit enorme wildernis gebied 40 mijl van paden, verschillende forel beken en Boulder veld, een kei-bezaaid uitgestrektheid gevierd als een nationale natuurlijke bezienswaardigheid. Zwemmers kunnen genieten van een zandstrand op zand Spring Lake, terwijl schijf golfers kunnen maken gebruik van een 19-holes. De camping beschikt over zowel een open, grazige gedeelte en een bosrijke omgeving, met toiletten, douches en toegang tot elektrische haak-ups. Kampeerders hebben ook het gemak van een on-site winkel voor aankoop van ijs, voedsel en brandhout.

Paradijs voor de natuurliefhebber

Frans Creek State Park beslaat 7,730 hectare in de Schuylkill hooglanden, 52 mijl van het centrum van Philadelphia. Dit wild-rijk gebied heeft belangrijke gebied van de vogel en belangrijke zoogdier benamingen van de National Audubon Society en laat van natuurliefhebbers om te verkennen 35 mijl van paden door een serie van habitats waarin lakeside wetlands, het moeras Pine en de grootste hoeveelheid aaneengesloten bos tussen New York City en Washington D.C. Van het park Hopewell en Scotts Run meren vissen en varen, en zwemmers kunnen genieten van een zwembad en concessie gebied. Kampeerders kunnen maken gebruik van 200 beboste sites, waarvan 60 voorzien van elektrische haak-ups. Alle campings bevinden zich op loopafstand van toiletten en verwarmde douches.


gerelateerde artikelen