How to Get Rid van Tan natuurlijk

May 19

How to Get Rid van Tan natuurlijk

Of het nu gaat om een voor de hand liggende farmer's tan, of een situatie van looien-bed-gegaan-wrong, de huid Toon variaties looien is gekoppeld aan het afnemen is zeer eenvoudig, maar kan enige tijd duren. De lange zomerdagen bieden vele uren van intens zonlicht voor u om te genieten van het maken van herinneringen met vrienden en familie, of gewoon te genieten van het genot van een warme middag. Deze dagelijkse blootstelling aan de UVA en UVB stralen van de zon een reactie met de melatonine van de huid, de huidtoon op het meest zijn blootgesteld aan het zonlicht gebieden donkerder maken U kunt zich te ontdoen van een donker bruin na verloop van tijd.

Stap 1

Vermijd uitgebreide blootstelling aan direct zonlicht van 10.00 tot 15.00 uur. Openingstijden bieden de meest intense blootstelling aan de zon en uitgebreide reacties op huidkleur en negatieve algemene huid gezondheid kunnen veroorzaken. Geniet van de zon in de ochtend voor een wandeling, of in de avond wanneer de intensiteit lager is, suggereert personeel met NSC.org.

Stap 2

Toepassing van zonnebrandcrème van SPF 35 of meer aan uw gezicht, nek, armen en benen of op een gebied waar u de tan worden geëlimineerd, en die kunnen worden blootgesteld aan zonlicht, raadt aan personeel met CosmeticsDesign.com. Zelfs bewolking niet beschermen tegen de zon krachtige touch, dus beschermen uw huid tegen verdere looien met behulp van adequate zonnebrandmiddel.

Stap 3

Draag kleding die behandelt en beschermt de donkere huid die u wilt terugkeren naar normale huidskleur. De harde stralen van de zon hebben een moeilijke tijd piercing de lagen van katoen of polyester die betrekking hebben op het lichaam. Wanneer u uit en ongeveer bent, draag goede kleding om te voorkomen dat verdere blootstelling.

Stap 4

Scrub en peeling van uw huid onder de douche om de andere dag. Dit zal verwijderen dode huidcellen en bevordering van de omzet van de cel wilt maken van nieuwe huid te bezien, verklaren personeel met Living.Health.com. Zacht exfoliërende crèmes gebruiken in combinatie met een loofah spons of natuurlijke lichaam borstel om adequaat de huid schrobben.

Wat die u nodig hebt

  • Loofah spons
  • Exfoliant crème
  • Zonnebrandcrème met een SPF 35

gerelateerde artikelen