Oefeningen ter verbetering van evenwicht in senioren

April 30

Oefeningen ter verbetering van evenwicht in senioren

Natuurlijk veroudering veroorzaakt een daling in de lichaamssystemen die balans en evenwicht te handhaven. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, een derde van de volwassenen 65 jaar en ouder vallen elk jaar, lichamelijk letsel en overlijden. Gelukkig kan valt worden verminderd door te lopen en het uitvoeren van specifieke evenwicht verbetering oefeningen. Voordat u begint een fitnessprogramma, echter, praat met uw arts.

Gewicht verschuivingen

Evenwicht speelt een cruciale rol in de dagelijkse taken en leiden een zelfstandig leven. Evenwicht door middel van gerichte oefeningen verbeteren, beginnen met de uitoefening van fundamentele gewicht shift. Staan direct met je voeten heupwijdte uit elkaar. Plaats je handen op een stevige tafel. Uw lichaamsgewicht verschuiven naar je rechtervoet en til je linkervoet. Houd de positie voor een telling van 10, dan Verlaag je linkervoet. Herhaal de bewegingen aan de andere kant. Uitvoeren van 10 herhalingen. Als u wilt toevoegen meer uitdaging, de oefening zonder het gebruik van een tabel uit te voeren.

Flexie van de knie

Balancing vermogen wordt vaak beïnvloed door medische aandoeningen, de vertraging van de reactietijd en verlies van flexibiliteit en spierkracht. Flexie van de knie is zowel een kracht als een oefening van evenwicht, verbeteren van de kracht en flexibiliteit van uw enkels en knieën terwijl het verbeteren van uw saldo. Beide handen op de rug van een stevige stoel te houden. Langzaam buig één knie zo ver terug als mogelijk. Houd de positie voor een seconde, dan langzaam lager uw voet op de grond. Alternatieve benen zolang u 10 herhalingen op elk been hebt voltooid. Als u vertrouwen winnen, houd de stoel met één hand, één vingertop, geen handen, dan definitief met je ogen gesloten.

Flexie heup

Elk jaar, toelaten ziekenhuizen in de Verenigde Staten meer dan 300.000 patiënten voor gebroken heupen. Volgens het nationale Instituut op veroudering veroorzaken valt vaak deze fracturen. De flexie in de heup kan helpen verhogen de sterkte en flexibiliteit van uw lagere lichaamsspieren, evenals het verbeteren van uw evenwicht. Beide handen op de rug van een stevige stoel te houden. Zonder het buigen van de taille of heupen, langzaam opstaan één knie naar je borst zoveel mogelijk. Houd de positie voor een seconde, dan langzaam lager uw voet op de grond. Alternatieve benen zolang u 10 herhalingen op elk been hebt voltooid. Na je master doe de basisbewegingen, de oefening met één hand, één vingertop, geen handen en daarna met je ogen gesloten.

Op elk gewenst moment oefeningen

In 2009, valt onder de ouderen, met inbegrip van hoofd trauma's, heup, enkel, hand, bekken en wervelkolom fracturen, bedroegen 2,2 miljoen blessures, volgens de Centers For Disease Control and Prevention. Eenvoudig overal en op elk gewenst moment evenwicht oefeningen kunnen helpen voorkomen dat valt te wijten aan evenwicht problemen. Veel versterkende oefeningen, zoals staande op een voet, op uw tenen staan en staan vanuit een zittende positie kunnen doen dubbele plicht als balans oefeningen. Extra voordelig oefeningen omvatten kant leg raises hiel tot teen lopen en wandelen met een papieren bord evenwichtige op je hoofd.

Weerstand opleiding

De Centers for Disease Control and Prevention opmerking dat weerstand opleidingsoefeningen, wanneer behoorlijk gedaan, verhogen van kunnen uw flexibiliteit en evenwicht, dat de kans op vallen vermindert. Dit soort oefeningen versterking van uw spieren en verhogen uw botdichtheid, vermindering van het risico op fracturen. Gebruik een weerstand band of gewichten heffen om te helpen u bouwen kracht. De National Institutes of Health raden aan te beginnen met oefeningen zoals krullen pols, biceps krullen, deltaspier liften, stoel dips, leg raises en krullen hamstring. Als u nieuw bij krachttraining bent, inschrijven in een klasse op uw lokale fitnesscentrum of tijd plannen met een personal trainer om te leren hoe te doen van deze oefeningen correct en het veilig gebruik van de apparatuur van de opleiding van de sterkte.


gerelateerde artikelen