Mag je drinken bier met Abscessed tand?

November 11

Een koud biertje drinken kon het intensiveren van de pijn, maar de drank veroorzaakt geen schade aan een abscessed tand. Bier biedt geen voordelen voor een slechte tand, hetzij. Als je aan een abscessed tand lijdt, kan de infectie verergeren en verspreid naar andere delen van uw lichaam, tenzij behandeld. De gevolgen van het negeren van een tand abces kunnen omvatten verminking of levensbedreigende ziekte. Zie uw tandarts in plaats van te vertrouwen op alcohol te saai van de pijn.

Abcessen

Abcessen vorm vanwege gomziekte, rottend voedsel ingediend tussen uw tanden, of fysieke schade zoals holten of pauzes. Diepe holten of fracturen die de tand pulp bloot zodat bacteriën om de binnenkant van een tand. Als een ernstige kiespijn op eigen verdwijnt, kan de zenuw binnen uw tand gestorven zijn. Wanneer de infectie zich uitbreidt naar het bot rond de tand, een abces vormen en pijn hervat. Als bot sterft, kan tijdelijk de pijn verlichten. Onbehandelde abcessen kunnen vergroten en barstte uit via uw nek of het gezicht. Bacteriën van het abces kunnen Voer je bloedbaan en besmetten uw hersenen, hart of longen.

Pijn

Twee kwaliteiten van uw favoriete bier zou kunnen leiden tot verhoogde pijn in een abscessed tand. Beer's lichte zuurgraad kan irriteren door de infectie al ontstoken weefsel. De koude stroom van bier in een abscessed tand kan leiden tot intense pijn. Uw tandarts controleert van een tand voorwaarde door het regisseren van een koude straal van lucht of water tegen uw tand. De lichte verandering in druk als de tand contracten veroorzaakt onmiddellijke pijn in een besmette tand. Warme of koude dranken veroorzaken de verandering van de druk. Warme dranken minder pijn veroorzaken, maar de karakteristieke kloppende pijn van een abscessed tand blijft zelfs zonder externe stimulatie.

Drug Interactions

Als u pijn medicatie voor uw tand probleem nemen, Vermijd alle alcohol. Totdat uw gezondheid naar de normale terugkeert en de geneesmiddelen die uw systeem verlaten, loopt u het risico ernstige complicaties door het drinken van een alcoholische drank. Zware doses paracetamol of Tylenol, kunnen schade aan uw lever en alcohol drinken verhoogt het risico. Overmatig gebruik van aspirine of ibuprofen kan maagzweren veroorzaken en drinken van alcohol verergert de schade. De drie pijnstillers kunnen veroorzaken gastro-intestinale bloedingen als gemengd met alcohol. Als u gewoonlijk grote hoeveelheden alcohol drinken, plaatst paracetamol of aspirine extra stress op uw lever reeds zijn beschadigd.

Behandeling

Spoel uw mond met een warm glas zout water in plaats van een koud biertje om tijdelijk verlichten de pijn van een abscessed tand. Raadpleeg uw tandarts zo spoedig mogelijk als u een van de symptomen van tand abces, zoals een puistje-achtige zwelling aan de voet van de tand, koorts en spontane kloppende tand pijn. Een vieze smaak en geur van de onaangename adem ook begeleiden van infectie en tandbederf. Uw tandarts kan het voorschrijven van antibiotica ter bestrijding van de infectie. Houd uw follow-up afspraak zelfs als de pijn stopt omdat zonder een wortelkanaalbehandeling of een extractie, zal de infectie terugkeren.


gerelateerde artikelen