Dingen te geven kinderen te kalmeren van hun keel en hoesten

November 5

Dingen te geven kinderen te kalmeren van hun keel en hoesten

Wanneer het beslissen wat te geven aan het verzachten van een zere keel en hoest, bepalen het soort hoest en vermoedelijke oorzaak. In het algemeen, zijn er zes verschillende soorten hoest die uw kind kan worden ervaren, volgens de website WhatToExpect.com. Een hoest slijm gevulde is waarschijnlijk het resultaat van een verkoudheid die thuis kunnen worden behandeld. Hoesten met een piepende ademhaling kan worden veroorzaakt door ontstoken bronchioli, die kunnen ook worden verzorgd met medicatie of home remedies. Een hoest die lijkt op het ontschorsen mogelijk kroep, die beheersbaar thuis wellicht. Een continue hoest, een hoest met moeite met ademhalen of een kinkhoest moeten worden behandeld door uw arts.

SAP

Een hoest slijm-gevuld kan worden verlicht met koude SAP of vloeistoffen. Een koel drankje kunt het kietelen in uw kind keel waardoor een hoest verzachten. Het kan ook helpen om enkele van de pijn van keelpijn te verlichten. Als uw kind ziek is, hij moet blijven gehydrateerd en geven hem SAP kan helpen. SAP kan ook werken als een slijmoplossend, helpen te breken het slijm in de eerste plaats de hoest veroorzaken. Vermijd het geven van uw kind zure of koolzuurhoudende dranken, omdat dit kunnen pijn een geïrriteerde keel.

Losmaken van slijm

Probeer voor een slijm hoest of een piepende hoest, waardoor die uw kind zoutoplossing neusspray druppels. De druppels, in combinatie met een spuit van de lamp, kan helpen bevrijden van de neus van slijm, kunnen helpen bij het verlichten van een hoest. Een verminderde hoest kan helpen uw kind keel voel me beter.

Uitvoeren van een warme douche om toe te voegen vocht aan de lucht en hebben uw kind zitten in de warme, vochtige badkamer voor een korte tijd. Voer dat een luchtbevochtiger cool-mist in je kind sleeping gebied toe te voegen vocht aan de lucht. Voert u de luchtbevochtiger, kunt u het dagelijks schoon om te verwijderen van de schimmel sporen die vaak zullen vormen.

Hoest Suppressents

Veel medicijnen bestaan om te helpen verminderen van de hoest van een kind. Als uw kind 4 leeftijd of onder, echter, de American Academy of Pediatrics beveelt aan tegen het verlenen van uw kind over-the-counter medicatie. Voor kinderen ouder dan 4, Raadpleeg uw kinderarts voorafgaand aan hoest of koude medicatie te geven. Vaak artsen aanbevelen Hoest suppressants vermijden omdat ze niet toestaan het lichaam tot uitzetting van slijm en bacteriën.

Honing

Honing kan verlichten een zere keel en een hoest onderdrukken. Een studie uitgevoerd in 2008 en gepubliceerd in de "Archives of Pediatrics en Adolescent Medicine" gevonden dat honing van de kinderen gegeven voordat bed hoestte minder dan die van een geneesmiddel hoest onderdrukken of helemaal niets. Vergelijkingen over de effectiviteit werden gemaakt na de interviews met de ouders van de kinderen. Ouders gemeld minder hoesten en betere slaap voor degenen die nam de honing. Honing was zelfs beter dan een repressieve medicinale hoest. Onderzoekers speculeren dat de viskeuze textuur en de kleverigheid van de honing jas de keel zo goed dat ze pijn en hoesten.

Als uw kind jonger dan 1 jaar is, Vermijd honing. Baby's deze jongeren zijn gevoelig voor een vorm van bacteriën in honing die botulisme kan veroorzaken.

Wanneer Bel de dokter

Als uw kind een continue hoest heeft, kan het een teken van astma zijn. Maak uw kind meteen een afspraak met de dokter. Een hoest samen met kortademigheid, een hoge koorts, misselijkheid, blauwe lippen en pijnen en pijnen kan worden veroorzaakt door longontsteking; Breng uw kind onmiddellijk naar de dokter. Het is mogelijk dat een droge hoest, gevolgd door een gierend geluid bij de inademing kinkhoest heeft. Dit kan alleen worden behandeld met antibiotica, zodat uw kind moet de arts zien.


gerelateerde artikelen