Wanneer Is het veilig voor een Baby Eet bosbessen?

August 30

Wanneer Is het veilig voor een Baby Eet bosbessen?

U weet waarschijnlijk dat een gevarieerde en evenwichtige voeding belangrijk voor een goede algemene gezondheid is. Dat betekent niet dat het is veilig om te voeden van uw baby en alle levensmiddelen wanneer u maar wilt. Echter bosbessen bieden vele voordelen voor de gezondheid en aan te bieden aan uw baby wanneer het veilig helpt stimuleren haar voedingsstoffen inname en draagt bij aan haar dagelijkse inname van groenten. Volg het advies van uw baby's kinderarts als het gaat om de invoering van vast voedsel.

Leeftijd

Gezondheidsdeskundigen en kinderartsen zeggen baby's mag niet worden gestart op vast voedsel voor vier (of zelfs zes) maanden van leeftijd, en wanneer het tijd is om te beginnen, ze raden u beginnen met baby granen en toewerken naar andere voedingsmiddelen. Frank Greer, kinderarts en voormalig voorzitter van de American Academy of Pediatrics Comité voor voeding suggereert te wachten tot zes maanden van leeftijd te introduceren bosbessen in je baby's voeding. Bieden bosbessen onafhankelijk van andere nieuwe voedingsmiddelen, zodat u kunt Houd een oogje op tekenen van een allergie.

Consistentie

Zodra uw baby eerst vast voedsel eten, zou hij niet hebben tanden nog. Dit maakt puree de meest ideale voeding voor baby's. Blueberry puree in de supermarkt zoekt wanneer u bent klaar om te voeren. Het is zeer waarschijnlijk worden gemengd met ander fruit, zoals bananen of appelmoes, dus zorg ervoor dat uw baby heeft al geprobeerd de andere vruchten voor het opdienen van combinaties. Als u liever uw eigen babyvoeding maken, plaatst u vers of bevroren bosbessen in een blender en puree, toevoeging van water als nodig totdat u de gewenste consistentie hebt bereikt.

Hapjes

Zodra je kleintje een paar tanden heeft en meer tabel voedingsmiddelen en minder gepureerde voeding eet, zijn bosbessen een ideale manier om te stimuleren haar vezels en vitamine C-inname. Hele bosbessen risico een verstikking, volgens Susan Moores, een geregistreerde diëtist en woordvoerder van de American Dietetic Association, dus het is belangrijk om te hakken ze voor het opdienen aan uw baby. Gesneden bosbessen in de helft of kwartalen, suggereert Moores. Slechts een paar stuks tegelijk om te voorkomen dat je baby kleven bieden teveel in haar mond, dat verhoogt ook het risico dat ze zullen stikken. Zodra uw baby drie jaar oud draait, is het waarschijnlijk fijn om hele bosbessen dienen.

Portie suggesties

Blokjes bosbessen zijn een gezonde zelfstandige snack voor uw baby, maar opnemen van hen in de maaltijden is een eenvoudige manier te helpen haar een voorliefde voor hen ontwikkelen en stimuleren haar antioxidant en de inname van nutriënten. Serveer ze met havermout, naast gesneden Turkije en geraspte kaas of mix ze met een beetje yoghurt te maken van een lekkere smoothie voor ontbijt of lunch. Begint je baby op een gezond dieet geeft haar de tools die ze haar eigen goede keuzes maken moet als ze ouder wordt.


gerelateerde artikelen