Kan ik nemen een vitamine pil mijn metabolisme stimuleren?

January 17

Kan ik nemen een vitamine pil mijn metabolisme stimuleren?

Genetica in het algemeen vooraf uw tarief van metabolisme, maar met de juiste vitaminen, je lichaam de calorieën beter kunt doorbranden. Volgens Medline Plus helpen B vitamines van het lichaam proces dat energie uit voedsel maakt. De B-vitaminen helpen stimuleren de eiwitten en koolhydraten metabolisme en formulier rode bloedcellen. Integratie van vitamine B supplementen in uw dieet kan helpen voorkomen van ziekten en ondersteuning van de vetverbranding. Bijwerkingen kunnen bijwerkingen optreden bij het nemen van vitamine B pillen, Raadpleeg een arts of te stoppen met het supplement als u buikpijn, diarree of braken ondervindt.

Vitamine B pillen en voedselbronnen

Dagelijkse B-vitamines gebruiken ter ondersteuning van een evenwichtige voeding; supplementen moeten geen vervanging van voedselbronnen. De American Dietetic Association raadt aan om de meeste van uw B-vitamines uit voedsel in plaats van supplementen, als gevolg van de andere bindende vitaminen en mineralen in voedselbronnen. Voedingsmiddelen rijk aan B-vitaminen zijn vlees, vis, groene groenten, bonen en eieren. Selecteer hoge kwaliteit vitamine pillen van een gerenommeerd merk dat vrij is van gelatine, lactose, zuivel, moer sporen en synthetische bewaarmiddelen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen

De dieet referentie-innames als leidraad gebruiken om de juiste hoeveelheid B-vitamines en voorkomen van een overdosis. Het Institute of Medicine van de nationale Academies heeft vastgesteld voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en adequate inname voor B-vitamines. Vrouwen 19 en ouder nodig 1.1 mg riboflavine, 1,3 mg B-6, 1,1 mg thiamine, 14 mg niacine, 400 microgram folaat, 2,4 microgram van B-12, 5 microgram pantotheenzuur en biotine 30 microgram.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor mannen

Instituut voor geneeskunde verslagen mannen 19 en ouder vereist 1,3 mg riboflavine, 16 mg niacine, 1.3 milligram naar 1,7 mg B-6, 1,2 mg thiamine, 400 microgram folaat, 2,4 microgram van B-12, 5 mg, pantotheenzuur en biotine 30 microgram.

Waarschuwingen en overwegingen

De B-vitamines en magnesium zijn belangrijke onderdelen in het metabolisme van vetten, koolhydraten en eiwitten. Hoewel elke B-vitamine diverse functies heeft, werken ze efficiënter samen; Daarom krijgen alle B-vitaminen uit voedselbronnen en vitamine pillen wanneer nodig. Afgezien van B-12, de andere B-vitaminen kunnen gevaarlijk zijn in hoge doses; de RDA gebruiken als een gids en vitamine supplement etiketten controleren. Als u zwanger bent of borstvoeding bespreken vitamine B supplementen met uw arts vóór gebruik.


gerelateerde artikelen