Hoe ver moet ik kunnen uitvoeren voordat de Training voor een halve Marathon?

December 13

Hoe ver moet ik kunnen uitvoeren voordat de Training voor een halve Marathon?

Met de wijdverspreide groei van de halve marathon, road races nu vindt u in de grote steden en landelijke gebieden in de hele natie. Een halve marathon lopen en die betrekking hebben op 13,1 mijl is een grote prestatie, maar dat de prestatie zal komen als gevolg van een lange opleidingsplan. Als algemene regel vereisen allermeest naar de opleidingsplannen een minimale hoeveelheid ervaring of fitness niveau vóór de training voor een halve marathon lopen.

Basislijn Fitness

De belangrijkste component aan de aanvang van uw trainingsprogramma met halve marathon is overleg met uw arts voor een lichamelijk onderzoek. Na het voltooien van de fysieke, moet u beschikken over een fundamentele fitnessniveau dat wordt gemeten met de mogelijkheid om drie mijl lopen ten minste drie tot vier dagen per week. Een andere fitness nulmeting draait 30 tot 60 minuten per dag gedurende vijf tot zeven dagen per week. U kunt drie mijl of 30 minuten niet voltooien, overweeg opleiding voor kortere wedstrijden zoals een 5 K of 10 K.

Progressie

Als u het trainingsprogramma van de halve marathon start, zult u waarschijnlijk kunnen voltooien de volledige 13,1 mijl voor de halve marathon. Echter is het trainingsprogramma bedoeld om uw fitness-niveau en het actief vermogen door het geleidelijk aan verhogen van de afstand die kunt u elke week. Bijvoorbeeld toevoegen de eerste vier tot vijf weken van de trainingsperiode ongeveer 1 mijl naar de lange termijn elke week. Het aanbevolen aantal miles invullen als u geleidelijk toewerken naar de voltooiing van de kilometerstand met draaiende kunt u een combinatie van lopen en wandelen.

Trainingsprogramma 's

Hoewel er een basisniveau van geschiktheid voor begin halve marathon programma's, zijn er verschillende niveaus van trainingsprogramma's aan de verschillende niveaus van lopers. Programma's ontworpen voor begin lopers, bijvoorbeeld, veronderstellen dat u 15 tot 25 mijl per week met een doel van het runnen van de halve marathon in twee uur worden uitgevoerd. Tussenliggende lopers, echter naar verwachting minder dan 115 minuten met per kilometerstand van 25 tot 50 mijl te voltooien. Lopers opschoven afwerking onder 90 minuten met 40 tot 60 mijl per week en concurrerende lopers cover meer dan 60 mijl per week met een race tijd minder dan 80 minuten.

Motivatie

Ongeacht uw lopende vermogen of fitness niveau vóór de training voor de halve marathon, kunt waarin uw fitness, gewichtsverlies en halve marathon doelen u gemotiveerd tijdens de opleidingsperiode. Focus op uw individuele doelen gebruiken om u te motiveren tijdens elke training of opleiding uitvoeren. De doelstellingen ontwikkelen de mentaliteit en de geest voor de dekking van de 13,1 mijl om de finishlijn sterke gevoel trainen.


gerelateerde artikelen