Het gebruik van knoflook voor menstruele bloeden

December 12

Het gebruik van knoflook voor menstruele bloeden

Uw menstruele cyclus gebeurt elke 21 tot 35 dagen en kan van de laatste twee tot zeven dagen, volgens MayoClinic.com. De menstruele cyclus is ontworpen om te helpen uw lichaam voorbereiden op de mogelijkheid van zwangerschap. Als een ei niet bevrucht wordt, werpt het slijmvlies van de baarmoeder via de vagina waardoor uw maandelijkse periode. Uw maandelijkse periode kan brengen over een host ongewenste tekenen en symptomen, met inbegrip van zware bloeden, opgeblazen gevoel, kramp, prikkelbaarheid en hoofdpijn. Knoflook mogelijk helpen bestrijden van enkele van deze symptomen, met inbegrip van zware bloeden en pijn, volgens "Today's Herbal gezondheid."

Stap 1

Maak een afspraak met uw arts. Als u zware bloeden of menorragie ondervindt, kan uw arts helpen bepalen uw bloeden en diagnose ten grondslag liggen aan de voorwaarden. Praat met uw arts voordat u knoflook voor menstruele bloeden.

Stap 2

Beginnen met het gebruik van knoflook net voor de start van je menstruele cyclus. Bijhouden van als uw menstruele cyclus meestal begint met het gebruik van knoflook twee tot drie dagen vóór help controle menstruele symptomen begint.

Stap 3

Drink een glas van knoflook SAP per dag in de dagen vóór en tijdens de menstruele cyclus. Bekijk natuurlijke gezondheid winkels voor de aankoop van knoflook SAP.

Stap 4

Meng knoflookteentjes met warme melk. Crush een handschoen van knoflook totdat het is erg fijn. Meng de knoflook met een warm glas melk en drinken.

Stap 5

Een knoflook-supplement te nemen. Knoflook supplementen komen in pil formulieren en kunnen u voorkomen dat de smaak en geur van beslag knoflook handschoenen of SAP. Knoflook supplementen op een health food winkel kopen en consumeren van een pil per dag vóór de aanvang van uw menstruele cyclus en tijdens je menstruatie.

Waarschuwingen

  • Als knoflook niet helpt, praat met uw arts over de mogelijkheid van geboortebeperking pillen om te helpen reguleren uw menstruele cyclus en zo de besturing van zware bloeden.

Tips

  • Met behulp van knoflook is geen garantie voor controle van de menstruele bloeden.

Wat die u nodig hebt

  • Knoflook SAP
  • Knoflook handschoenen
  • Melk
  • Knoflook supplement

gerelateerde artikelen