Six-Pack Abs dieet voor vrouwen

August 24

Six-Pack Abs dieet voor vrouwen

Of u een wasbordje wenst te bewijzen uw dapperheid op de sportschool, voor persoonlijke voldoening, of te veranderen van een paar koppen in uw bikini, is goede voeding essentieel. U wellicht sterk, gedefinieerde buikspieren aan te spannen, maar als een laag vet hen dekt--zult blijven deze verborgen voor de rest van de wereld. Misschien heb je gehoord dat "abs worden gemaakt in de keuken"--wat betekent dat de inhoud, timing en de grootte van uw maaltijden belangrijk wanneer je probeert om te bouwen van een wasbordje. Focus op het eten van hele, onbewerkte voedingsmiddelen, hoog in eiwit, antioxidanten, vezels en gezonde vetten.

Op dieet zijn strategieën

Diëten die u helpen krijgen six-pack abs trim uw calorie-inname onder uw dagelijkse verbrandingssnelheid kunt u extra gewicht werpen. Daarnaast zult u meerdere kleinere maaltijden in de loop van de dag in plaats van drie grote maaltijden eten. Dit weerhoudt dat uw maag distending te wijten aan overvol en kan ook ontmoedigen opgeblazen gevoel. David Zinczenko, schepper van het Abs dieet, merkt op dat maaltijden frequente helpen houden uw honger in controle en uw energie niveaus hoog zodat je vermijden te veel eten of het eten van de soorten levensmiddelen die alleen het onderhouden van flab, niet fab. Vasthouden aan deze mini maaltijden ook hebt u een grote meisjes avondje uit gepland of zijn ontwijken tussen kinderen voetbal spelletjes en werk afspraken. Consistentie is wat zal uw gewicht en vet verlies op spoor houden.

Voedingsmiddelen op te nemen

Een dieet voor six-pack abs centreert rond volkorengranen, magere eiwitten en lommerrijke Groenen. Eiwit houdt u gevoel vol is, terwijl de lommerrijke Groenen bevatten veel voedingsstoffen met een minimale aantal calorieën te voorkomen van gewichtstoename. Volle granen bieden vezel, wat u regelmatig houdt en helpt voorkomen dat opgeblazen gevoel van constipatie. Hun langdurige energie macht je door middel van de cardio- en buikspieroefeningen die andere essentiële strategieën in leunend uit en gedefinieerde spieropbouw in uw kern. Magere zuivel, mits u niet lactose-intolerant, ongezouten noten, eieren en gezonde vetten, zoals olijfolie en kokosolie, ook met mate moet worden toegevoegd. Het calcium in de zuivel zullen beschermen uw botten gezondheid--vooral belangrijk voor de vrouwen-- en buik vet verlies kan vergroten. Een studie gepubliceerd in "Voeding Journal" in 2013 gevonden dat mensen die extra calcium en vitamine D verbruikt terwijl het verbruiken van een caloriearm dieet verloren meer buikvet meer dan 12 weken dan degenen die deed niet consumeren de supplementen terwijl op het dieet.

Levensmiddelen uit te sluiten

Geraffineerde granen, zoals witte bloem, stimuleren je lichaam om het vasthouden van vet--vooral rond je buik. Een studie gepubliceerd in een 2010 editie van de "American Journal of Clinical Nutrition" gevonden dat mensen die geraffineerde granen verbruikt de neiging om een grotere hoeveelheid buikvet dan degenen die vooral volkorengranen verbruikt. Andere bronnen van eenvoudige koolhydraten, zoals suikerhoudende dranken en verfijnd-korrel pasta, kunnen tevens het ondermijnen van uw vermogen om six-pack abs. Als je gewend bent aan het maken van pasta's, pizza en noodle stoofschotels voor diner, krijgen uw gezin gewend aan het eten van meer gegrild vlees, salades en gezonde zetmeel, zoals zoete aardappelen en winterpompoen, aan de kant.

Monster Plan

Een monster six-pack dieet dag bijvoorbeeld een ontbijt roerei, een sinaasappel of een plakje volkoren toast; een grote lommerrijke groene salade met geraspte wortelen, gesneden komkommer, rauwe broccoli, zonnebloempitten en gebraden kip met een olijfolie en apple-cider azijn dressing voor lunch; Gegrilde zalm, een gebakken zoete aardappel en gestoomde asperges eten. Halverwege de ochtend en middag mini-maaltijd kunnen bestaan uit een handvol rauwe amandelen gekoppeld aan een appel, een kopje van Griekse yoghurt met frambozen of een portie van wei-eiwit met kokosmelk. De exacte dienende grootte bij elke maaltijd, hangt af van uw activiteitenniveau en uw doelstellingen van het gewichtsverlies.


gerelateerde artikelen