Tips voor de koningszalm visserij

August 31

Tips voor de koningszalm visserij

Koning-- of chinook--zalm, zijn de grootste van de Pacifische zalm soorten en zeer gewilde door sportvissers. Inheems in de Stille Oceaan van Californië naar Alaska, ze hebben veel in zijn getransplanteerd en gedijen in de grote meren. Koningszalm 50 pond of meer kan bereiken en kan lastig zijn om te vangen, maar nuttige tips misschien net het verschuiven van de odds in uw voordeel.

Timing is alles

Gedurende het grootste deel van het jaar, is de enige betrouwbare manier om te vangen van de koningszalm in diep water trollen. De migratie van hun val in rivieren en zijrivieren voor het kuitschieten wordt gemaakt van de beste tijd om ze te vangen. De run meestal plaatsvindt tussen augustus en November, en u kunt vangen koningen vanaf de oever.

Beste lokaas

Flitsende kunstaas zoals lepels, spinners en crankbaits zijn vaak effectief bij het vangen van de koningszalm, hoewel sommige vissers door vliegvissen vangen. Koningen zijn meest agressieve als ze voor het eerst rivieren invoert, steeds minder geneigd om te staken van aas naarmate het seizoen vordert. Later alleen live aanbod zoals haring en elft werken.

Pakken Tips

Koningszalm zijn taai en vereisen hard aan te pakken. Medium tot zware zalm staven en stevige spinnen rollen in de wachtrij met 30-pond monofilamenten lijn geplaatst is standaard versnelling. Spinnen rollen zijn over het algemeen beter voor het vissen op zalm dan aas-casting rollen, zodat u kunt verder zet met dikke lijn.

Administratieve rompslomp

Alvorens naar het water, uzelf vertrouwd met de seizoenen en de grenzen van uw gebied. Vereiste visserij licenties kunnen worden verkregen bij de meeste aas en aan te pakken-winkels of online via de afdeling van de natuurlijke hulpbronnen of de bijbehorende Agentschap in uw land van herkomst.


gerelateerde artikelen