Vruchten van de aarde vitamine E huid zorg room: de informatie

August 18

Vruchten van de aarde vitamine E huid zorg room: de informatie

Vrucht van de aarde produceert enkele coderegels verzorgingsproducten die gebruikmaken van Aloë vera, een voedselrijke plant met genezende vaardigheden. Een dergelijk product is de vitamine E huidverzorging crème, te onderscheiden van de vitamine E huidverzorging lotion. Vrucht van de aarde vitamine E Skin Care Cream wordt geleverd in twee maten: een 8-oz. buis en 4-oz. jar. Terwijl de ingrediënten in dit product voornamelijk op basis van planten zijn, bevat het ook potentieel schadelijke additieven.

Over de vrucht van de aarde

Vrucht van de aarde, gevestigd in Fort Worth, Texas, is een familiebedrijf opgericht in 1980. Het bedrijf is trots dat 100 procent American bezeten en, met de natuur geïnspireerde huid, zon en gezondheidszorg producten. Alle huid zorg items bevatten Aloë vera.

Voordelen van Aloë Vera

Aloë vera bevat vitamine A, C en E, die antioxiderende eigenschappen hebben en dus schadelijke vrije radicalen in het lichaam te neutraliseren. Het bevat ook B-vitamines en choline, die metabolisme van het aminozuur (vitamine B 12 helpt produceren van rode bloedcellen), en foliumzuur ondersteunen, die ondersteunt de groei van alle cellen van het bloed. Daarnaast bevat aloë vera 10 verschillende mineralen, waaronder calcium, die botgroei ondersteunt; kalium, gebruikt voor het goede functioneren van alle cellen, weefsels en organen; en zink, die betrokken zijn bij cellulaire metabolisme.

Andere plantaardige ingrediënten

Extra hydraterende ingrediënten gevonden in de vrucht van het aardoppervlak vitamine E Skin Care Cream omvatten minerale olie, tarwekiemolie, zonnebloemolie zaadolie, sesamolie, kokosolie en gehydrogeneerde plantaardige olie basis.

Ingrediënten van zorg

Vrucht van de aarde vitamine E Skin Care Cream bevat geur, een potentieel toxische ingrediënt dat een 8 uit 10 gevaar rating van het milieu Working groep (EWG), die diepgaande onderzoek op de wetenschappelijke gegevens tonen een associatie tussen geur en potentiële toxicities gekregen, met inbegrip van allergische reacties en neurotische effecten. De aantoonbaar giftige ingrediënten methylparaben, diazolidinyl en ureum triethanolamine ontving ook gevaar voor de hoge scores van de EWG.

User Ratings

Vrucht van de aarde vitamine E Skin Care Cream ontvangen een 5 ½ van de 6 rating van 51 gebruikers op Drugstore.com. Zij gaven de crème hoge complimenten, waarin staat dat het absorbeert snel, soepel gaat, is langdurig, goed hydrateert, niet vettig, geweldig ruikt en de huid verzacht.


gerelateerde artikelen