How to Build Muscle in een kwestie van weken

July 13

How to Build Muscle in een kwestie van weken

Dat u bent gefrustreerd met het hebben van spaghetti wapens en zoekt een oplossing. Start een programma van de sterkte-opleiding te verhogen mager spiermassa. Spieropbouw geeft uw lichaamsvorm en verhoogt de definitie. Gewichtheffen is slechts een deel van de vergelijking. Zie snelle spiergroei, wilt u eten ter ondersteuning van de massale spiergroei. Combineer een gezond het eten plan met een intensieve krachttraining om te bouwen van uw lichaam in een paar korte weken.

Stap 1

Heffen gewichten vier dagen per week. Uw workouts splitsen lichaamsdeel. Tegengestelde spiergroepen samenwerken. Trein borst en triceps op maandag, benen op dinsdag, rug en biceps op donderdag en abs op vrijdag. Samengestelde oefeningen die meerdere spiergroepen tegelijkertijd doeltreffender te maken uw workouts werken omvatten. Het uitvoeren van oefeningen zoals hack squats, pull-ups, bankdrukken, gewogen triceps dips, militaire pers en been verhogingen voor vier sets van acht tot 10 herhalingen. Lift met zware weerstand. Uw spieren moeten het naderen van volledige vermoeidheid op de laatste set van elke oefening.

Stap 2

Drink een wei eiwit schud tweemaal per dag te voeden uw spieren en stimuleren van de groei. Blend twee primeurs van wei-eiwit poeder met 12 tot 14 ounces van water. Consumeren een shake tussen de maaltijden en één shake binnen een uur na de krachttraining.

Stap 3

Elke drie uur eten om brandstof uw spieren en metabolisme te verhogen. Vermijd het overslaan van maaltijden, die leiden het lichaam tot kunnen voor het uitsplitsen van de spier voor brandstof.

Stap 4

Magere eiwitten en complexe koolhydraten bij elke maaltijd consumeren. Eet magere eiwitten zoals biefstuk, Turkije, kip, Griekse yoghurt en vis om te helpen bij spier reparatie. Voorbereiden van een portie van complexe koolhydraten zoals groenten, fruit en volle granen te brandstof van uw workouts en prestaties te verbeteren.

Stap 5

Voldoende rust om de vrijlating van groeihormonen die helpen verhogen mager spier massa krijgen. Slaap zes tot acht uur per nacht de spieren een kans te geven te herstellen en te herstellen. En Vermijd alcoholische dranken ter voorkoming van de verslechtering van de spier.


gerelateerde artikelen