Hoeveel calorieën zijn in Crab Cakes?

July 11

Hoeveel calorieën zijn in Crab Cakes?

De calorieën in crab cakes zal variëren afhankelijk van de voorbereiding. Desgewenst caloriearm krab cake, maken ze zelf in plaats van hen te bestellen bij een restaurant. Vasthouden aan één of twee krab cake calorieën onder controle te houden.

Identificatie

Krab taarten zijn een gerecht gemaakt van krabvlees en diverse andere ingrediënten, zoals boter, ui, zout, eieren, worcestershiresaus, paprika, zwarte peper, tartaarsaus, paneermeel, selderij, peterselie, mosterd poeder of knoflook. Ze kunnen worden gefrituurd, gebakken, gebakken of gegrild.

Bedragen

Een recept voor gebakken crab cakes op AllRecipes.com lijsten de calorietelling voor een krab cake 92 calorieën. Een krab taart zal 4.1 gram vet en 35 mg cholesterol bevatten. Een ander recept op de website van AllRecipes lijsten de calorietelling voor een krab cake 409 calorieën, met 31.6 g vet en 71 mg cholesterol.

Tips

Als u wilt opslaan van calorieën, bak krab taarten in plaats van het frituren. Smaak met mosterd en citroen schil en gebruik vetarme mayonaise, beveelt "Top Chef-kok meester" veteraan David Burke. Gebruik veel krabvlees en minimale mayonaise.


gerelateerde artikelen