Hoe om te horen van je Baby's hartslag met behulp van een stethoscoop

October 14

Hoe om te horen van je Baby's hartslag met behulp van een stethoscoop

Een van de meest geruststellende geluiden die een zwangere moeder hoor is de gestage bonzen van haar baby's hartslag. Vóór 20 weken van de zwangerschap, worden foetus hartslagen meestal gecontroleerd door artsen met een hartslag Doppler. Kopen of huren van een at-home Doppler mogelijk is, maar het is vaak te duur. Gelukkig, na 20 weken een baby's hartslag kan vaak worden gehoord met behulp van een stethoscoop relatief goedkoop en gemakkelijk-aan-aanschaffen.

Stap 1

Lig op je rug in een rustige ruimte. Achtergrondgeluiden zal moeilijker te horen van je baby's hartslag.

Stap 2

Voel je buik en probeer te vinden van uw baby terug. Dit zal voelen als een soepele moeilijk gebied. Het is de beste locatie te detecteren een foetale hartslag.

Stap 3

Plaats de uiteinden van het oor van de stethoscoop in de oren en de borst stuk langs de rug van uw baby.

Stap 4

Luister zorgvuldig voor een paar minuten. Als u uw baby's hartslag niet hoort, probeer de stethoscoop omhoog of omlaag verplaatsen op de rug van uw baby. Let erop dat je je eigen hartslag ook kan halen.

Waarschuwingen

  • Hebt u vragen of opmerkingen over uw baby's hartslag, neem dan contact op met uw arts.

Tips

  • Maak je geen zorgen als u uw baby's hartslag niet meteen hoort. Hoe ver langs uw zwangerschap staat, van de baby, en de positie van uw placenta kan alle invloed op of u de hartslag van je baby's detecteren.
  • Als u of u hoort uw baby's hartslag of uw eigen, proberen twijfelt om de tijd van de beats per minuut. De hartslag van de baby zullen veel sneller dan uw eigen--tussen 120 en 160 slagen per minuut.

Wat die u nodig hebt

  • Stethoscoop
  • Rustige kamer

gerelateerde artikelen