Wat Is een Body Scrub Massage zoals?

May 23

Wat Is een Body Scrub Massage zoals?

Shiatsu, therapeutische, hot stone, oh mijn! Kijken naar een menu met opties van de massage in de spa kan worden overweldigend. Maar als uw lichaam gevoel gespannen en uw huid is droog en schilferige, de keuze is eenvoudig. Een exfoliating body scrub massage kan zijn enkel wat u nodig hebt.

Traditionele Roots

De praktijk van het gebruik van ruwe deeltjes te verwijderen dode huidcellen--onthullen een gezonde gloed op het gezicht en lichaam--gaat terug tot de oudheid. Egyptenaren toegepast schurende maskers gemaakt van grond albast en puimsteen. De Marokkaanse traditie van schrobben beneden het lichaam met een mineraalrijke zwarte zeep- of "savon noir"--zich nog steeds voordoet in de spa in het Mosquée de Paris in Frankrijk.

Moderne Body Scrubs

Vandaag de dag combineren vele kuuroorden een lichte massage van een uur met een exfoliërende behandeling. De scrub-down is ontworpen om Pools en voeden van de huid stimuleren verkeer, ontdoen van dode cellen en vergroten van de gezondheid en vitaliteit.

What to Wear

Een exfoliating massage vereist u blijven onbedekt en kale een beetje meer huid dan u voor een regelmatige massage misschien. Een masseuse kan bieden dat u papieren slipje te dragen bij het ontvangen van de body scrub. Als je ongemakkelijk baring dat veel huid, kan u ook brengen een badpak te dragen tijdens de scrub van het lichaam.

De ervaring

Voordat de massage begint, zal de therapeut vragen je te liggen op een massagetafel bedekt in een plastic vel, met je hoofd rustend in een speciale donut-vormige kussen. De therapeut zal dan beginnen te massage je nek, rug, schouders, billen, benen, armen en voeten te wrijven een combinatie van geurende etherische oliën en één of ander soort exfoliant met behulp van cirkelvormige bewegingen. Koffiedik, dode zee zout of zelfs schelpen mogen worden gebruikt. Zachte muziek kan toevoegen aan de ontspannende ervaring. Over een half uur later, zal de masseuse u vragen te flipover op uw rug, zodat ze kan massage en uw borst, buik en benen exfoliëren. Zodra u hebt volledig geschrobd neer, zal u worden gevraagd om de douche te spoelen uit de overtollige scrub.

Post afschilfering

Zorg ervoor dat veel water drinken in de uren die onmiddellijk na de massage. Massage kan worden zeer dehydraterend als het gaat om het verplaatsen van de spieren rond, zoals u zou doen tijdens de oefening. Ook kan drinken van een glas water brengen u terug naar aandacht als je het gevoel een beetje verdeelde uit vanuit de ontspannende ervaring.


gerelateerde artikelen