Remedies voor zure terugvloeiing met wijn

November 8

Remedies voor zure terugvloeiing met wijn

Terwijl de meeste mensen een glas wijn aan het eind van de dag met comfort en ontspanning, voor sommigen associëren, vraagt de drank in plaats daarvan gevoelens van brandend maagzuur als gevolg van zure terugvloeiing. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige remedies voor dit ongemakkelijk symptoom---sommige farmaceutische en anderen gevonden in de keukenkast---waarmee u kunt genieten van uw wijn zonder bijwerkingen van zure terugvloeiing.

Antacida

De maag produceert zuur dat wordt gebruikt in het verteren van voedsel---het is de ontsnapping van enkele van deze bijtende vloeistof in de slokdarm waardoor de symptomen van brandend maagzuur. Antacida neutraliseren of chemisch bestrijden, dat zuur, het branden te verlichten. Vele over-the-counter antacida zijn beschikbaar, volgens de Mayo Clinic. Populaire Amerikaanse merken zijn onder andere Tums en Rolaids. De Amerikaanse Academie van Family Physicians (AAFP) beveelt antacida voor "snelle, op korte termijn verlichting."

H2-blokkers

De AAFP beschrijft H2-blokkers als medicijnen die de maag de productie van zuur verminderen. Zij waarschuwen dat terwijl H2-blokkers werken niet zo snel als antacida (rekening met maar liefst een uur om te beginnen met de productie van effecten), ze langduriger verlichting bieden. Verschillende H2-blokkers zijn beschikbaar zonder een voorschrift, onder hen Zantac (een merknaam voor ranitidine) en Pepcid (een merknaam voor famotidine).

Proton pomp remmers

Een andere optie, ook over de toonbank, is Prilosec (een merknaam voor omeprazol). Volgens de AAFP is omeprazol een protonpompremmer. Protonen zijn chemische soorten die verantwoordelijk is voor de zure werking van oplossingen, zodat de maag cellen pomp protonen kunnen remmen de vorming van maagzuur voorkomt. Dit zijn de langzaamste handelen van de over-the-counter drugs, maar de longest-term verlichten.

Apple Cider azijn

Home Remedies Web, een Internet-compendium van niet-farmaceutische remedies, suggereert appel cider azijn voor de verlichting van de Terugvloeiing. De aanbevolen dosering is een mengsel van 1 tsp. azijn in een half glas water.

Baking Soda

Een andere eenvoudige huisremedie voor wijn-geïnduceerde zure terugvloeiing is baking soda. De Arm & Hammer Company zegt van hun product, "het is veilig en effectief te gebruiken als een antacidum te ontlasten maagzuur." Zij adviseren mengen half tsp. zuiveringszout met 4 oz. water elke vier uur voor, zolang de symptomen aanhouden, maar ze waarschuwen individuen op zoutarm dieet om te voorkomen dat baking soda als een antacidum, vanwege het natriumgehalte.


gerelateerde artikelen