Wat zijn de behandelingen voor jeukende huid op de armen & gezicht?

March 18

Wat zijn de behandelingen voor jeukende huid op de armen & gezicht?

Behandeling voor jeukende huid op de armen en het gezicht, is afhankelijk van de kleur en het uiterlijk van de uitslag of irritatie, verslag artsen aan de American Academy of Family Physicians. Oorzaken van jeukende huid kunnen variëren van acne of rosacea een allergische reactie, insectenbeet of dermatitis. Als huismiddeltjes en over-the-counter behandelingen niet van de jeuk verlichten, moet u een arts uit elke ernstige aandoeningen, zoals mazelen, impetigo of waterpokken te sluiten.

Hydrocortison

Insectenbeten en andere kleine jeuk problemen op de armen en het gezicht die uit een milde allergische reactie voortvloeien kunnen worden behandeld met crèmes die hydrocortison bevatten. Gebruikt in combinatie met ijs om gevoelloos het gebied terwijl het geneest, moet de jeuk worden afgelost binnen een paar dagen. Proberen dringende medische verzorging als andere symptomen zoals ademhalingsproblemen, misselijkheid of duizeligheid verschijnen.

Antihistaminicum

Een over-the-counter antihistaminicum kan bruikbaar zijn voor de behandeling van veel jeuk problemen zoals netelroos, die kan worden weergegeven als gevolg van stress, een infectie of een milde allergische reactie. Toepassing koele kompressen op de jeuk gebied terwijl de antihistaminica beginnen te werken. Dringende medische verzorging krijgen als je lippen begint te zwellen of hebt u moeite met ademhalen na het innemen van de medicijnen.

Selenium Sulfide Shampoo

Selenium sulfide shampoo is aanbevolen door artsen aan de American Academy of Family Physicians te behandelen seborrheic dermatitis, een toestand waarin de sebaceous klieren overactieve geworden. De shampoo kan worden gebruikt als een reinigingsmiddel op de armen en gezicht ook wat betreft de hoofdhuid.

Calamine Lotion

Calamine lotion is een rustgevende stof die op de armen en het gezicht kan worden gebruikt voor het verlichten jeuk. Zorg ervoor dat de jeukende gebied is schoon en de oliën die veroorzaakt de irritatie, zoals van Vergif Luur of sumak, wordt gereinigd af met koel water en zeep alvorens de lotion. Calamine lotion wordt vaak gebruikt in combinatie met antihistaminica om te verlichten van jeukende huid.

De vochtinbrengende crèmen

Vaak jeuk is het resultaat van een droge huid en kan worden behandeld met vochtinbrengende crèmes, verslag artsen op de Universiteit van Iowa ziekenhuizen en klinieken. De meest effectieve vochtinbrengende crèmes voor de behandeling van droge huid zijn die val van vocht op de huid zoals vaseline. Terwijl de gelei vettig en slordig zijn kan, kan een kleine hoeveelheid in de jeukende huid gewreven zegel in het vocht nodig om te verlichten van het droge, jeukende ongemak. Een goedkoper alternatief, dat kan worden gebruikt om te hydrateren jeukende huid is plantaardige verkorting. Oliën zoals baby-olie en plantaardige olie zijn de volgende beste alternatieven, gevolgd door crèmes en lotions. Moisturizers bevatten chemicaliën voor geur of worden gebruikt als conserveermiddel kunnen jeuk huid irriteren. Universiteit van Iowa artsen raden proberen een merk op een kleine plek om te zien of u allergisch voor een van de ingrediënten bent en als je niet, dan gebruik het product twee of drie keer per dag voor het verlichten van de jeuk.


gerelateerde artikelen