How to Get stevige Abs in twee weken training

August 16

How to Get stevige Abs in twee weken training

De buikspieren zijn een van de meest populaire spiergroepen te concentreren op als het gaat om uit te oefenen. Mensen doen vaak wat nodig is om het beeldhouwen van dit gebied in een haast. Als u probeert om stevige de abs en doe het in twee weken, kunt u dit bereiken met een solide oefening plan. Ook opgemerkt moet worden dat uw dieet laag in natrium, vet en suiker moet. Anders, elk werk dat u in uw abs gestoken kan worden geannuleerd uit.

Stap 1

Lig op je rug te doen flutter kicks. Plaats je handen onder je stuitje te nemen stress uit je onderrug en til je benen iets van de vloer. Til je linkerbeen zo hoog als je kunt. Lager het terug naar beneden en je rechterbeen tegelijkertijd op te heffen. 15 tot 20 keer heen en weer gaan op een scissorlike manier.

Stap 2

Gebruik een Zwitserse bal abdominale pull-ins. plaats uw lagere schenen bovenop de bal en uw handen op de grond. Je lichaam moet in een rechte lijn op dit moment met je handen direct onder je schouders. Trekken je knieën naar je borst door het werpen van de bal op de grond. Voelen uw abs boeiende wanneer u dit doet. Uitbreiden van uw benen volledig terug uit en herhaal 15 tot 20 keer.

Stap 3

Houd een halter in uw hand te kant bochten. Sta met je voeten over schouderbreedte uit elkaar. Houd de halter in je rechterhand en plaats je linkerhand achter je hoofd. Langzaam lager de halter naar beneden door zijwaarts buigen op de heupen. Terug komen door uw obliques. Herhaal voor 15 tot 20 herhalingen en switch kanten.

Stap 4

Een Medicijnbal integreren in uw training. Zit op de swiss ball en de Medicijnbal uithouden voor uw borst. Roteren helemaal naar rechts, dan helemaal naar links draaien. Ga heen en weer 15 tot 20 keer. Zorg ervoor dat u uw rug recht en je hoofd in overeenstemming met de bal van de geneeskunde houdt tijdens de hele beweging.

Stap 5

Voeg wat gewicht aan uw crunches. Op de Zwitserse bal met je onderrug contact opgenomen met het en je voeten plat op de vloer liggen met je knieën gebogen. Houd een Medicijnbal recht boven je lichaam met je armen volledig uitgebreid. Krullen van je lichaam omhoog door aanbestedende uw buikspieren, en druk op de bal rechtdoor richting het plafond. Knijp krachtig voor een tweede, dan lager jezelf terug naar het beginpunt. 15 tot 20 herhalingen doen.

Stap 6

Ga naar de medicine bal nog een keer pullover crunches te doen. Lig op je rug met je benen recht naar buiten en de bal verscholen in je borst. Verlengen van je armen boven je hoofd en til uw voeten van de vloer. Trek de bal over je bovenlichaam als je tegelijkertijd crunches doen en je knieën naar je borst trekken. Houd de bal boven je knieën voor een tweede, vervolgens het uitbreiden van je armen en benen weer uit. 15 tot 20 herhalingen doen. Zorg ervoor dat uw hakken en de bal van de grond te houden wanneer u uw armen en benen uitbreiden.

Stap 7

Cardio om te helpen verbranden van sommige vet dat uw abs. uitwerkt afdekking van 45 tot 60 minuten en verrichten iets welk u zoals hardlopen, Fietsen, elliptische opleiding, zwemmen, roeien of trap-stap uitvoeren

Stap 8

Uw trainingsschema samen te stellen. Cardio doen op maandag, woensdag en vrijdag, en doe uw ab oefeningen op dinsdag, donderdag en zaterdag voor beide weken. Drie tot vier sets van elke oefening ab uit te voeren.

Wat die u nodig hebt

  • Zwitserse bal
  • Medicijnbal
  • Halter

gerelateerde artikelen