Wat zijn de voordelen van het eten van lavendel?

November 16

Wat zijn de voordelen van het eten van lavendel?

Lavendel, een geurende bloem, is ook een eetbare kruid. Lavendel kunt u om aroma tot gebakken goederen en andere recepten te voegen. Echter. de sterke smaak kan worden overweldigend, zo spaarzaam toevoegen. Er zijn veel voordelen aan het eten van lavendel, met inbegrip van het upping van uw inname van vitaminen en mineralen.

Calorieën en vet

Met inbegrip van lavendel in uw plan van de dieetmaaltijd geeft u toegang tot een low-calorie, met laag vetgehalte voedsel met een florale geur. Een portie van 100 g van lavendel introduceert 49 calorieën in uw dieet evenals 1 g vet. Lavendel is meestal niet alleen gegeten, dus deze calorieën factor in de levensmiddelen waaraan u lavendel toevoegen. Het vet in lavendel is te verwaarlozen in uw plan van de dieetmaaltijd--de maximale aanbevolen inname van deze macronutriënten is 44 tot en met 78 g per dag als je een 2.000 calorie maaltijd volgen.

Vitamine A

Een portie lavendel voorziet u van 287 IU vitamine a, die is slechts een klein deel van de 5000 IU u elke dag nodig hebt. De vitamine A in deze bloemen voeding is uitstekend voor de gezondheid van uw ogen. Deze vitamine helpt voorkomen dat staar en leeftijdsgebonden maculaire degeneratie, evenals nacht blindheid, droge ogen en ooginfecties. Het houdt uw huid en slijm membranen ook gezond.

Calcium

Lavendel bevat 215 mg calcium per portie van 100 g. Als een regel vereist uw dieet 1000 mg van dit mineraal elke dag, hoewel als je ouder u 1200 mg of meer nodig. Het calcium in lavendel verhoogt de sterkte van uw botten, afweren van osteoporose. Het kan ook het verlichten van symptomen die gepaard gaan met het premenstrueel syndroom, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Ijzer

Het eten van lavendel om het verhogen van uw inname van ijzer. Een portie heeft 2 mg ijzer, een aanzienlijk deel van de 8 tot en met 11 g die je moet elke dag consumeren. IJzeren helpt maken van hemoglobine en van myoglobine in uw bloed. Zonder voldoende hoeveelheid ijzer in uw dieet, kan u de ontwikkeling van bloedarmoede, een aandoening die je moe en lusteloos maakt

Overwegingen

Eten van lavendel heeft geen bekende interferenties met medicijnen, kunt u overwegen het vermijden van het gebruik van deze bloem in de keuken als u last van angst of pijn heeft en medicatie onder controle te nemen. De Universiteit van Maryland Medical Center merkt dat als gevolg van de lavendel comfortabel eigenschappen, de mogelijkheid dat lavendel bestaat kunnen versterken het effect van medicijnen die de behandeling van depressie van het centrale zenuwstelsel.


gerelateerde artikelen