Oefeningen voor een hernia & hoofdpijn

November 13

Oefeningen voor een hernia & hoofdpijn

Een hernia in de nek kan veroorzaken vele symptomen zoals hoofdpijn, pijn de arm en/of een gevoel van spelden en naalden in één arm. Verklein hoofdpijn en kunnen oefeningen die decomprimeren of verlengen van de nek helpen. Een hernia is een afkorting voor een slipped disc, prolapsed disc, verdikking van de cervicale schijf of disc uitsteeksel.

Kin Tucks met Over druk

De kin tucks met over druk is een nek stretching oefening vaak voorgeschreven aan mensen met een hernia in de nek. Start de oefening staan of zitten met uw rug in de juiste houding. Dit betekent dat uw schouders zijn iets teruggetrokken, uw schouders uit de buurt van de oren zijn en je borst wordt opgeheven. Vervolgens plaatst u uw vinger op je kin en je hoofd zachtjes glijd terug als u zachte druk uitoefenen. Houd je gezicht naar voren als u uw nek intrekken. Pijn moet niet worden gevoeld tijdens dit of geen oefeningen voor een hernia. Als de druk te veel voor u is, voert u deze oefening zonder gebruik te maken van uw vinger.

Zittende nek flexie

De zittende nek flexie is een stretching oefening aan elongate je nek. Het stuk moet worden gevoeld in de achterkant van je nek. Om te beginnen met deze oefening, zitten in een stoel met je rug recht en je schouders iets intrekken. Vervolgens, lagere langzaam je kin naar je borst. Het stuk moet mijl te matigen. Geen pijn moet worden gevoeld.

Warrior II

Warrior II is de Engelse naam voor een houding van de yoga genoemd in het Sanskriet, Virabhadrasana II. Deze pose en de andere warrior poses heten voor de warrior Virabhadra, een incarnatie van de hindoe god Shiva. Deze oefening versterkt uw lagere musculus trapezius de schouderbladen ingedrukt uit de buurt van je nek te verminderen compressie. Om te doen de Warrior II, staan met uw voeten samen aan de voorzijde van een yoga mat. Stap je rechter voet terug en je tenen blijken. Buig je linker knie. Uitbreiden uw armen op schouderhoogte met je linkerarm wijst rechtdoor en je wijst achter je rechterarm. Draai je romp zodat je schouders, armen en heupen worden uitgelijnd. Zet je handpalmen te staan van het plafond en deze actie gebruiken om de druk op je schouders omlaag met de activatie van je onderste trapezius spieren. Je handpalmen terug omgedraaid en houd uw schouderbladen naar beneden. Herhaal aan de andere kant.


gerelateerde artikelen