Hoe vaak moet men een stoombad nemen?

December 25

Hoe vaak moet men een stoombad nemen?

Wat is een stoombad

Stoombaden bieden een variëteit aan gezondheid en schoonheid voordelen, geschikt voor bijna iedereen. Warme, vochtige warmte levert wastafel in de huid, gewrichten en spieren. De huid eerste reageert door het openen van de poriën, reiniging van verschillende lagen diep in de dermis. Transpiratie uitvoering van toxine van het lichaam kan sijpelen uit de uitgebreide poriën met gemak. Het lichaam reageert door ontspannende pijnlijke spieren en verbetering van de doorbloeding, waardoor meer zuurstof en voedingsstoffen naar alle delen van het lichaam, zelfs de meest delicate haarvaten. Een stoombad---stoomdouche, warmwaterbronnen, zweethut, natte sauna, hydrotherapie en warm bad---een afkorting is veilig en gunstig voor bijna elke leeftijd en medische aandoening.

The Bold and the Beautiful

Hoe vaak moet je het nemen van een stoombad is een persoonlijke zaak voor de meeste. Geschiedenis geeft tips. Sinds de vroege beschaving, samenlevingen stoombaden voor een verscheidenheid van redenen, met name voor de voordelen van gezondheid en schoonheid, maar ook voor sociale interactie ook gebruikt. Het vroegste gebruik van stoom-Baden is opgetreden in de prehistorie. Mens gebruikt de stoom dampen die vanaf het aardoppervlak vulkaan inbreker voor reiniging en genezing van de zieken en ongeneeslijke vloeide. Later in het oude Rome, publieke baden, ondersteund door natuurlijke warm springs, werden alle Romeinen, ongeacht de sociale klasse te openen. Zwemmers genoten worstelen en dansen in de Baden, vaak overdag nemen einden periodiek om af te koelen voordat het opnieuw invoeren.

In koloniale tijden, Benjamin Franklin gebruikt om een dagelijkse stoombad door een open raam. Hij geloofde dat elke ziekte of ziekte via de huid, verdampen kan zodra de poriën open en blootgesteld aan frisse lucht. Voor een uur na een stoombad ochtend blootgesteld hij zijn unclothed huid aan de verse buitenlucht. In koloniale tijden was een wekelijkse warm bad met veel stoom een remedie voor typische medische aanpassingen.

Vandaag, is niet veel veranderd. Stoombaden zijn zowel privé als semi-particuliere ondernemingen, bevordering van gezondheid en ontspanning, geboden door fitnesscentra, kuuroorden en Wellness-klinieken. Stoom dampen, geboden door een warm bad thuis, kun je de dezelfde gezondheid en schoonheid voordelen als de rang van de commerciële versies. Gezondheidswerkers---aanbevelen vanuit persoonlijke trainers voor cardiologen---een per reguliere stoombad.

Wie kan gebruik maken van een stoombad

Meest gezonde volwassenen kunnen een wekelijkse stoombad voor routinematige reinigings- en ontspanning maar kunnen kiezen voor één per dag. Soms neem atleten en andere fitness liefhebbers, een stoombad vóór en na een training. Degenen die acne, pijnlijke spieren en gewrichten, artritis, depressie en angst zijn onder de zwemmers die duurt maximaal twee per dag hebben, tenzij een arts anders adviseert.

Voor die jonger dan 13 jaar of die meer dan 65 jaar of ouder, nemen een wekelijkse stoombad, tenzij uw arts anders adviseert. Geef niet een zuigeling of peuter een stoombad zonder praten naar een kinderarts eerste. Bent u ouder dan 65 hebben van een lichamelijke handicap, een ondersteunende hulp gebruiken of samen met iemand om u te helpen in en uit het bad of bad indien nodig.

Beperkende stoombaden

Studies tonen aan dat een stoombad is veilig en gunstig zijn voor patiënten met hartfalen einde-stadium, dus zelfs patiënten met ernstige medische aandoeningen kunnen genieten van een. Een stoombad is echter niet een recept voor iedereen. Uw arts kan adviseren tegen het of de frequentie en de duur te beperken. Bovendien zwemmers die gebruik maken van duurzaam medisch materiaal wellicht te verbreken van de apparatuur voor zwemmen, en dit kan sommige patiënten plaats in een groot gevaar.

Vermijd het gebruik van een stoombad, hebt u een open of besmette wond. Frequente stoombaden kan leiden tot droge, schilferige huid op gevoelige huidtypes, vooral tijdens de wintermaanden. Beperk uw stoombaden tot eenmaal per week, tot uw persoonlijke voorkeuren en gevoeligheden duidelijk geworden. Een regelmatige stoombad kan worden eenmaal per week voor een gezonde, volwassen, maar drie keer per week voor een ander.

Wees altijd voorzichtig bij het nemen van een stoombad, beperken tot slechts 15 tot 20 minuten per keer en waardoor een bedenktijd van 20 minuten voordat het opnieuw invoeren voor aanvullende therapie. Altijd neem een koele douche na het gebruik van een stoombad commerciële-grade en drink veel water. Als u zich op enig moment tijdens het stoombad, oververhitte of ongemakkelijk, onmiddellijk uit het bad stapt en rusten.


gerelateerde artikelen