Gezicht oefeningen echt draai huid?

July 18

Gezicht oefeningen echt draai huid?

De gedachte van het gaan onder de scalpel draai je losse gezichtshuid en herstellen van een jeugdige uitstraling kan geen beroep op u. Maar de verleiding te leggen cosmetische chirurgie kan verhogen elke keer als je kijkt in de spiegel. Als u vaak naar een chirurgische manier aan te scherpen gezichtshuid wenst, misschien u wel interesse in gezicht oefeningen als een manier om te bereiken dat--als ze echt werken.

De theorie

De spieren in je gezicht vormen een basis voor uw huid. Waar je spieren gaat, doet dat de huid op de top van hen. Dat betekent dat als je gelaatsspieren Toon verliest, je gezichtshuid zal volgen en sag. Medline Plus bevestigt dat verlies van de spiertonus naarmate je leeftijd draagt bij tot losse, hangende huid. Sinds de uitoefening van de rest van uw lichaam spieren verbeteren hun Toon, de theorie achter gezicht oefeningen voor aanscherping van de huid is dat uitoefening van hen zal Toon hen omhoog en strakkere huid.

Sommigen zeggen dat het werkt...

Schoonheid en oefening goeroes zweren bij gezicht oefeningen voor aanscherping van de losse huid, maar als u een gezicht oefeningsregime beginnen overweegt, je wilt horen van een gezaghebbende professional of het voor u werken zal. Sommige medische professionals, zoals plastische en cosmetische chirurg Dr. Francis Palmer, bevordering van de doeltreffendheid van gezicht oefeningen en aanbevelen van specifieke degenen aan hun patiënten. In zijn boek 2009 "wat is je nummer? De Palmer Code,"zegt Dr. Palmer gezicht oefeningen voor uw wangen, oogcontour en nek van de spieren in die gebieden zal onderneming, en die zal resulteren in meer elasticiteit en stevigheid van de gezichtshuid.

... Sommige oneens

Hoewel sommige artsen gezicht oefeningen achten nuttig voor aanscherping van de huid op je gezicht, beweren anderen dat ze geen enkele verbetering van de Toon van slappe huid. In haar artikel "Kan Facial oefeningen echt voorkomen of verminderen huid rimpels?" zegt de dermatoloog Dr. Flor Mayoral dat uitoefening van uw gezicht geen voordelen aan gerimpeld of slappe huid biedt. Als u wilt back-up van haar positie, Dr. Mayoral wijst erop dat geen klinisch onderzoek verricht om te bewijzen dat de oefeningen werken en gaat verder met te zeggen dat de oefeningen die vereisen dat u uw ogen scheel of plooi je lippen rimpels te vormen zal aanmoedigen.

Manieren om te verbeteren huidtoon

Hoewel de medische adviezen op gezicht oefeningen gaan beide manieren, kunt u om te doen wat onderzoek op uw eigen en geven hen een schot. Als u liever van technieken die zijn bewezen de conditie van uw huid te verbeteren gebruikmaken zou, volg het advies van professionele dermatologen. Wassen je gezicht elke avond; de Afdeling Dermatologie op de Universiteit van Connecticut zegt dat na leeftijd 40 die u niet langer hoeft te wassen het twee keer per dag. Gebruik moisturizer en zonnebrandcrème. Toepassing van actuele antioxidanten en vitamine A of retinoid crèmes om vernieuwing en collageen celgroei. Oefenen in het algemeen (niet alleen gezichtsspieren) zal ook helpen door de zuurstof van de huid. Volgens Joy Brown's "dieet creatie," zal 8 ounces water per 20 pond lichaamsgewicht per dag drinken hydrateren en mollige van huidcellen. Niet jezelf beroven van slaap, en eten van een gezond dieet met vers fruit en groenten, evenals omega 3-rijk voedsel zoals amandelen, lijnzaad en zalm.


gerelateerde artikelen