How to Lose Weight met een 30 minuten durende sportschool Routine

July 1

How to Lose Weight met een 30 minuten durende sportschool Routine

Uw concept van het verliezen van gewicht aan het verliezen van vet veranderen. Je wilt gewicht verliezen inefficiënt oftewel dik, niet functioneel gewicht dat spier is. De primaire manier om dat te doen is krijgen greep op uw hormoon insuline door middel van goede voeding. Zodra uw voeding in orde is, zal u wilt versterken, de inspanningen van uw eten met een routine van de training effectief 30 minuten durende circuit. Een half uur is een perfecte venster voor vet-verlies-gericht oefening omdat je de spieren snel uitlaat zal en worden gedaan voordat uw stress hormonen spike.

Optimale voeding en Intense trainingen zullen werpen vet

Stap 1

Het verlagen van je koolhydraten inname tot onder 200 g per dag. Als je koolhydraten eet, spike u uw bloedglucose, die vervolgens insuline secretie signalen. De insuline voert het bloed en draagt de glucose naar de hersenen eerst, dan spier of vet. Hebt u overtollige glucose, zal de glucose in de insuline leveren aan vetweefsel kunnen worden opgeslagen als triglyceriden. U wilt uw niveaus van de bloedglucose laag genoeg brandstof spier- en release vet te behoeden voor adipeus weefsel moet worden gebruikt. Eet minstens uw lichaamsgewicht in gram van dierlijke eiwitten – eieren, vlees, gevogelte en vis – per dag met veel gezonde vetten – gras gevoederde boter, kokosolie, MCT olie en avocado's – en gekookte groenten. Maar de fruit inname tot een minimum te beperken, zoals de fructose tragisch voor vetverlies doelen is.

Stap 2

Samengestelde, multi gezamenlijke, functionele bewegingen uit te voeren. U wilt tijdens uw training, brand-up van spiervezels zoveel mogelijk. Hoe meer u werkt deze spieren, de meer glucose die zij zal verbruiken en hoe meer vet je zal verbranden. Squats, deadlifts, persen, sprints, vak springt, Turnen, de kettlebell werk, de Olympische stijl liften, en zwemmen sprints omhoog de meerderheid van uw oefening keuzes moet maken. Nooit offeren techniek voor reps het laatste wat dat je is wilt te overmoedig en proberen iets die u niet klaar voor, wat resulteert in een sidelining letsel. Vooruitgang is over lange termijn consistentie.

Stap 3

Variëren uw bewegingen en intensiteit – percentage van uw maximale capaciteit. Kiezen tussen twee en vijf bewegingen en werken ze in een circuit formaat, elk aan fysieke uitputting zonder technische storingen. Doe dit voor meerdere rondes met geplande rest perioden totdat u bij de 30-minuten merk. Elke dag moeten verschillende bewegingen, belasting en structuur dan de vorige dag. Bijvoorbeeld, dag één mogelijk maximale herhalingen van terug kraakpanden op 50 procent van uw 1RM, push ups, pull-ups, vak sprongen en tenen-naar-bar voor een minuut elk opeenvolgend met een minuut rust na de laatste beweging. Herhaal dat voor vijf rondes. De volgende dag, u kunt 20 herhalingen van elke van de volgende liften als vele malen door binnen 30 minuten als u kunt uitvoeren: halter overhead pers, kettlebell schommels, Russische wendingen en liggende rijen.

Waarschuwingen

 • Als u pijn tijdens uw training voelt, stop de oefening, om te voorkomen dat schade.

Tips

 • Als uw techniek lijdt als u vermoeidheid, verlagen van de weerstand of meer rusten voordat u verdergaat. Niets is belangrijker dan veiligheid.
 • Werkt het snelste tempo dat u beheren kunt, omdat dat de maximale output veel betere resultaten dan wanneer u gemak omhoog produceren zal.
 • Vermijd werken van een bepaalde beweging meer dan twee keer per week.
 • Als u een gebrek in de dagelijkse energie ondervindt, verhogen van uw proteïne en vet inname. Eet niet teveel koolhydraten of loop je het risico zelf verslaan. Dit gaat niet over diëten en korte inspanningen. Het gaat om levenslang vooruitgang.
 • Werkt in een circuit, kunt u om meer werk in een kortere periode.

Wat die u nodig hebt

 • Barbell
 • Gewichten
 • Halters
 • Kettlebells
 • Pull-up Bar
 • Springen van de doos

gerelateerde artikelen