Soep & salade dieet

March 14

Een soep en salade voeding kan u helpen afvallen zonder zwaar voedsel en calorie-inname te beperken. Het hoge water en vezels inhoud in soepen en veggie-rijke salades vult u om te voorkomen dat honger het hunkeren naar die tot overeten leiden. Vul uw soepen en salades met een verscheidenheid van voedselrijke, caloriearm voedsel, met inbegrip van groenten, mager vlees, vis en peulvruchten. Eet drie maaltijden per dag om bloedsuikerspiegel stabiel en energie niveaus hoog te houden.

Vasthouden aan de dienende grootte

Voorbereiden van zelfgemaakte soepen en salades, betekent dat u bepalen zowel de ingredi├źnten en de gedeelten. Dit zorgt ervoor dat je eet voedzame maaltijden die profiteren van uw gezondheid en uw dagelijkse calorische, vet of natrium inname niet zal overschrijden. De standaard grootte voor een salade serveren is 3 ounces, terwijl een salade voorgerecht ongeveer 8 ounces is. Soep presenteren maten zijn ongeveer 6 ounces. Vasthouden aan deze grootten voor elk van uw maaltijd soep en salade.

Super soepen

Maak thuis uw eigen soepen met Bouillon, groenten en, als u hen, mager vlees eet. Het koken van allerlei groenten zoals wortelen, erwten, broccoli en asperges. Groenten zijn laag in calorie├źn, hebben geen toegevoegde suikers en weinig tot geen vet, en zijn een rijke bron van vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid. Ze moeten vormen de basis van uw dieet soep en salade. Bereiden soep kommen met de helft tot tweederde groenten en de resterende helft naar een kwart met vlees en/of granen.

Grootte-krimpende salades

Salades zijn een handige manier om te eten van voedselrijke groenten, magere eiwitten en gezonde vetten met mate. Eiwit is essentieel voor spiergroei en ook stabiliseert de bloedsuikerspiegel om te voorkomen dat het hunkeren naar die tot overeten leiden. Gezonde vetten zijn goed voor het haar, huid en nagels en ook een satiating effect hebben op de eetlust. Lommerrijke Groenen zoals Zwitsers snijbiet of boerenkool gebruiken als uw basis, voeg dan in de gehakte paprika, komkommers, tomaten en zoete aardappelen. Besprenkel met een dressing van de salade gemaakt van olijfolie, azijn en een beetje mosterd of kruiden voor extra's.

Horloge het zout

Bekijk uw zout inname terwijl hij op een dieet van soep en salade. Ingeblikte soepen neigen te zijn bijzonder hoog in natrium, met een portie 1-cup van chicken noodle soup dishing tot 840 mg zout. Teveel natrium in het dieet kan leiden tot hypertensie evenals ongemakkelijk, opgeblazen gevoel en gewicht aanwinst van vochtretentie. De American Heart Association adviseert minder dan 1.500 milligram natrium per dag eten. Controleer de etiketten van winkel koopt salade dressings alsook voor natrium als ze ergens tussen 300 en 500 milligram natrium in een 2-eetlepel portie kunnen verpakken. Maak uw eigen salade dressings thuis om te bepalen welke zout die je eet.


gerelateerde artikelen