How to Get Rid van hyperpigmentatie natuurlijk

October 19

Hyperpigmentatie betekent gewoon teveel melanine. De aandoening manifesteert zich als ouderdomsvlekken, melasma, donker of bronzen patches van de huid en buitensporige freckling. Hyperpigmentatie is niet gevaarlijk en vereist geen behandeling tenzij je cosmetisch ontevreden mee. Zuren die slough weg de bovenste lagen van de huid en bevordering van de regeneratie van de huid zijn effectief in het hyperpigmented huid vervangen door nieuwe, normale gekleurde huid, volgens "The Doctor's Book of Home Remedies II." Citroensap is een soort natuurlijke zuur die u gebruiken kunt om uw hyperpigmentatie vervagen.

Stap 1

Zie een arts of dermatoloog om ervoor te zorgen heb je hyperpigmentatie en niet een onderliggende gezondheid aandoening, zoals kanker van de huid, raadt MedlinePlus.

Stap 2

Rol een verse citroen tussen uw palm en de tegenbovenkant met matige druk uitoefent. Hierdoor is het vrijgeven van het SAP van de citroen.

Stap 3

Snijd de citroen doormidden. Knijp op van de helften van de citroen in een kom tot je niet meer sap eruit.

Stap 4

Doop een wattenstaafje in het citroensap te verzadigd.

Stap 5

DEP citroensap op schone, droge huid en laat het drogen.

Stap 6

Uw huid met vers citroensap tweemaal daags behandelen. Behandeling blijven voor zes tot acht weken, raadt "TheDoctor van boek van Home Remedies II."

Tips

  • Wikkel de andere helft in plasticfolie en plaats het in de koelkast te gebruiken de volgende dag.

Wat die u nodig hebt

  • Hele citroen
  • Kom
  • Wattenstaafje

gerelateerde artikelen