Kunt u doen Situps bent u vet?

December 21

Kunt u doen Situps bent u vet?

Werken aan uw zit door eerste afvlakken en het versterken van je buik. Leer deze zit-type-oefeningen zodat u kunt gaan uw drie groepen van de buikspier, geleidelijk omvormen van uw buik en bereiken een zit. Gebruik een weerstand band of zelfs een gewaad gordel voor bijstand in het begin. Thuis of in een oefening klasse zit wijzigingen toepassen.

Buik compressies en oprolbare Teaser

Stap 1

Leer controle van uw diepste buikspier transverse abdominis genoemd. Lig op je rug in de positie van een gebogen knie. Bereik je armen overhead en ademen door je neus. Adem uit en comprimeren van uw buik en de ribbenkast naar beneden richting van uw wervelkolom.

Stap 2

Blijven doen deze maag compressies 15 keer per dag als je het gevoel leert van boeiende en comprimeren van je buik.

Stap 3

Voeg één beweging om ook uw rectus abdominis, of de six-pack spier. Beginnen op je rug met je armen gestrekt overhead. Inademen door uw neus. Uitademen via samengeknepen lippen als je beneden je lichaam bereiken en doen alsof ze een verjaardag kaars blazen in je navel. Bekijk je buik plat naar beneden. Dit is een oprolbare teaser.

Stap 4

Blijven de oprolbare teaser voor 15 herhalingen doen elke dag. Blijven patiënt. Verbeteringen zijn merkbaar zes tot acht weken na het consistente en correcte sporten. Deze oefeningen zullen versterken uw spieren zit ze plat en omvormen van uw buik.

Weerstand-Band Roll-Down

Stap 1

Werk dichter aan het uitvoeren van situps met uw reshaped sterkere buik door vordert op weerstand-band worp-downs. Zo lang als je kunt met je benen recht naar buiten in een "V" plaatsen zitten.

Stap 2

De bogen van je voeten in een gewaad gordel of weerstand band plaatsen alsof ze in een stijgbeugel. Pak de uiteinden van de gordel ver genoeg naar beneden zodat het strak. Zachte spanning toestaan als u van een weerstand band gebruikmaakt. Plooi je bekken onder en plaats van uw rug in een zachte wassende curve.

Stap 3

Inademen door uw neus. Uitademen, comprimeren uw buik en de ribbenkast naar beneden richting van uw wervelkolom en langzaam controle rollen je rug naar de mat. Dit is een negatieve spiercontractie, die worden samengevoegd en versterkt uw buik door middel van de motie zit.

Gemodificeerde zit

Stap 1

Blijven op je rug houden de gordel gewaad. Buig je knieën en flex je voeten zodat je hielen op de vloer. Houd uw knieën uit elkaar en de riem in uw bogen.

Stap 2

Inademen door uw neus. Uitademen, comprimeren van uw buik naar beneden en beginnen te rollen je wervelkolom omhoog uit de vloer.

Stap 3

Trekken aan de riem met net genoeg hulp te gaan zitten en nog engage uw buikspieren. Houd dat uw knieën openen zoals u stijgen om ruimte voor uw buik te maken.

Stap 4

Druk op de riem gewaad met uw beenspieren en schuif die je hielen doorsturen als u stijgen. Afvlakken je knieën naar beneden als u uw zit hebt voltooid.

Waarschuwingen

  • Een band van de weerstand kan breken als een elastiekje. Altijd beginnen een beweging met zachte spanning zodat het kan uitrekken, maar niet breken. Omvatten de ademhaling met elke beweging zit omdat je adem spikes uw bloeddruk. Raadpleeg een arts als u buikpijn dan spiervermoeidheid ondervindt uitsluiten van een hernia.

Tips

  • Het traject banden kunnen glijden omhoog over je tenen hoek dus je voeten iets naar voren te houden in uw boog.

Wat die u nodig hebt

  • kleed riem
  • weerstand band

gerelateerde artikelen